EXCLUSIV  Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, momentul recapitulării. Daniela Simulescu: Nimic nu e întâmplător

Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, momentul recapitulării. Daniela Simulescu: Nimic nu e întâmplător / Foto: Pixabay
Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, momentul recapitulării. Daniela Simulescu: Nimic nu e întâmplător / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu  a spus ce ne așteaptă în următoarea săptămână. Atenție la zilele dintre eclipse.

"Ce se întâmplă în zilele ce urmează? În primul rând trebuie să știi că nu este o săptămână atât de..., nu are niște aspecte palpabile, sunt sigură că m-ai mai auzit spunând lucrul acesta. Un singur aspect caracterizează săptămâna ce urmează. Este vorba despre eclipsa de pe 4 decembrie, eclipsa de Soare, Luna Nouă Săgetător. Înainte de a-ți detalia așa aspectele vreau să îți aduc aminte de faptul că între două eclipse sunt zile importante. Să ne reamintim eclipsa de pe 19 noiembrie. De pe 19 și chiar și acum te-aș invita să îți faci așa o recapitulare a ultimelor zile.

Cu cine ai vorbit, ve discuții ai purtat, cu cine te-ai reîntâlnit, ce evenimente s-au întâmplat, ce schimbări au fost la locul de muncă sau unde ar trebui să înveți să pui niște limite pentru că dacă mai ții minte eclipsa de pe 19 noiembrie a fost conjunctă cu steaua Algol și spuneam eu că acolo ar trebui dacă nu suntem atenți ne putem pierde capul în anumite situații, indiferent că sunt unele cotidiene, că sunt unele mai serioase, profesionale sau familiale.

Avertisment pentru cei cu marcaj fix

Mai ales cei cu marcaj fix gândiți-vă ce s-a întâmplat în viața voastră în ultima săptămână. Să ne aducem aminte că marcaj fix înseamnă toți cei care au Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Vă promit eu că la anul nu o să mai vorbesc despre voi cum am făcut-o anul acesta. Nu că nu mai vreau eu să vorbesc despre voi, dar la anul se schimbă puțin apele. Bun, deci gândiți-vă așa în ultimele zile, de la 19 noiembrie încoace să spunem, gândiți-vă care au fost elementele noi sau elementele diferite.

E adevărat că pe moment nu v-ați putea da seama de piesele din puzzle, însă e bine să conștientizați, să fiți prezenți în viața voastră și să nu luați totul la modul superficial, adică să ieșiți un pic din rutina aceasta pe care o știți voi cel mai bine.

Și în următoarele zile îi voi ruga să fie foarte atenți pe cei cu marcaj mobil în astrogramă, dublu, avem parte de Gemeni, avem parte de Fecioară, parte de Săgetător și parte de Pești. ", a explicat Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel