Să trăiţi bine… cu 450 lei pe lună

O asociatie din Cluj face in mod voluntar un experiment pe care cateva milioane de romani sunt obligati sa-l traiasca involuntar, pe propria piele, luna de luna. Astfel, un cetatean va incerca sa supravietuiasca cu 450 lei pe luna in perioada 10 noiembrie – 10 decembrie. Scopul experimentului este sa ofere solutii de supravietuire celor care ce traiesc in epoca Basescu. Astfel dl. Bogdan Cardos a anuntat cateva lucruri la Realitatea TV: pe perioada analizata pana acum nu a mai mancat friptura. A renuntat la automobilul sau pe motorina si merge la serviciu pe jos sau cu bicicleta. A renuntat la dulciuri si la orice fel de bauturi. Mananca mai mult legume din productia autohtona, se incalzeste mai putin, nu arunca banii pe haine inutile, iar cand seara il razbeste foamea bea un pahar cu apa, probabil de la chiveta, si se culca.

Ce rezulta din experiment? Cu 450 de lei pe luna ai ocazia sa mananci rational. Gata cu excesele cum ar fi carnea sau dulciurile sau bauturile alcoolice. Se face mai multa miscare si se diminueaza poluarea. Prin somnul indus de foame te odihnesti mai mult, se diminueaza stresul, ai un randament superior la locul de munca. In plus, prin faptul ca nu mai esti tentat sa cumperi tot felul de obiecte nefolositoare se aduce un real suport la sanatatea planetei secatuita de resurse.

O ilustrare pregnanta a sloganului de campanie al dlui. Traian Basescu: Sa traiti bine! Romanul cu 450 de lei pe luna traieste mai sanatos intr-un mediu mai prietenos. Este probabil singura promisiune de campanie indeplinita pana acum de dl. Basescu…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel