S-a lansat Clubul Regal al Medicilor. Ce elite reunește organizația

Dr. Dan Ulmeanu - Presedinte Clubul Regal al Medicilor
Dr. Dan Ulmeanu - Presedinte Clubul Regal al Medicilor

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria a lansat, miercuri, Clubul Regal al Medicilor, organizație patronată de Casa Regală a României. Scopul Clubului va fi dezvoltarea profesionalismului în medicină și a seviciilor de sănătate din România.

Clubul a fost creat ca un cadru stimulativ și recompensatoriu și își propune să reunească elitele medicale. Scopul inițiativei este de a contribui la susținerea dezvoltării serviciilor de sănătate din România, potrivit comunicatului de presă al rețelei de sănătate Regina Maria.

"Clubul Regal al Medicilor facilitează interacțiunea între medici la nivel interdisciplinar, contribuind astfel la dezvoltarea și consolidarea unor echipe medicale de excepție. Misiunea principală a Clubului este de a sprijini și recompensa evoluția membrilor săi într-un mediu dedicat pasiunii pentru medicină", se menționează în comunicat.

Activitatea Clubului se va concentra pe dezvoltarea unor centre de excelență în jurul unor specialități medicale, a unor programe de promovare a medicilor talentați sau invitarea unor lideri de opinie din străinătate. Toate acțiunile vor avea ca scop final "consolidarea colaborării profesionale și colegialității, urmând exemplul altor colegii cu tradiție din Europa".

Cine face parte din Clubul Regal al Medicilor 

Din Clubul Regal al Medicilor fac parte, până în acest moment, șase medici chirurgi, personalități importante ale vieții medicale. Aceștia sunt: Dr. Dan Ulmeanu - medic primar chirurgie generală și toracică, Dr. Sergiu Stoica – medic primar neurochirurgie, Dr. Hadi Rahimian – medic primar obstetrică ginecologie, Dr. Rubin Munteanu – medic primar chirurgie generală, laparoscopică și bariatrică, Dr. Mircea Ghemigian – medic primar chirurgie endocrinologică și Dr. Bogdan Mocanu – medic primar ORL.

La eveniment au participat și prof. Radu Deac, rectorul Universității București, prof. Mircea Dumitru, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Iași, președintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Vasile Astărăstoae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel