Ryan Gosling: violența din "Only God Forgives" este extremă

Ryan Gosling, actorul din "Drive" spune că nivelul de violenţă din filmul " Only God Forgives" , noua sa colaborare cu regizorul Winding Refn, este extrem.

Autor: Andreea Adamescu

"Este cel mai extrem nivel de violenţă pe care l-am experimentat până acum", a declarat Gosling într-un interviu cu publicaţia "Empire". " Cu siguranţă că violenţa este mult mai extremă! Cu siguranţă că rezonează, nu există nicio îndoială. A fost intens."

Intitulat " Only God Forgives", filmul îl prezintă pe Gosling în postura de infractor american ce trăieşte în exil în Bangkok, unde conduce un club de box thailandez pe care îl foloseşte drept faţadă pentru o afacere cu droguri. Când fratele său este ucis pentru că a omorât o prostituată, mama sa vine în oraş şi îi ordonă să se răzbune. Kristin Scott Thomas joacă rolul mamei lui Gosling şi este un personaj monstruos pe care Winding Refn l-a descris ca " o combinaţie între Lady Macbeth şi Donatella Versace."

Filmul a avut premiera la Festivalul de la Cannes în mai şi a primit reacţii ambivalente de la criticii de film. Întrebat de publicaţia

[caption id="attachment_333500" align="alignright" width="146"] Winding Refn[/caption]

Empire dacă se aşteaptă ca oamenii să se piardă cu firea din cauza violenţei filmului, Refn a declarat " Bineînţeles că o vor face!"

" Dar despre asta e vorba, pentru că ştiu că atunci, indiferent de ceea ce am făcut, am reuşit să provoc o reacţie profundă. Ţi-

am pătruns în minte. Pentru mine, adevăratul premiu este întotdeauna publicul. Le place oamenilor ceea ce faci? Reacţionează la ce faci? Iubesc ceea ce faci? Urăsc ceea ce faci?" a mai spus Refn.

"Only God Forgives" va apărea în cinematografele britanice începând cu data de 2 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel