Rusia îl învinge pe Tom Cruise în cursa pentru prima peliculă filmată în spațiu

Sursa Foto YouTube  Jimmy Kimmel Live
Sursa Foto YouTube Jimmy Kimmel Live

Rusia a lansat un trailer pentru ”The Challenge”, primul lungmetraj care a fost filmat în spațiu. 

Filmul ”The Challenge” a fost filmat la aproximativ 400 de kilometri deasupra Pământului pe Stația Spațială Internațională (ISS) în 2021 – înainte de invazia Ucrainei – și va fi lansat luna viitoare, devenind primul film în care actorii și regizorul au fost transportați în spațiu pentru filmări, informează Politico.

Filmul rusesc ”The Challenge” este despre o femeie chirurg cardiac, numită Zhenya (interpretată de actrița rusă Yulia Peresild), care face parte dintr-o echipă de medici trimisă să opereze un cosmonaut (interpretat de cosmonautul real Oleg Novitskiy) care își pierde cunoștința în timp ce se află pe ISS.

Yulia Peresild și producătorul-regizor, Klim Shipenko, au călătorit pe ISS împreună cu cosmonautul Anton Shkaplerov în octombrie 2021 iar filmările au durat 12 zile.

Din cauza lipsei unui echipaj complet, Shepenko a fost forțat să îndeplinească mai multe sarcini, fiind director artistic, dar și designer de producție. Filmarea în spațiu reprezintă aproximativ 35 de minute din filmul terminat.

În 2020, site-ul de specialitate Deadline anunţa că Tom Cruise lucrează la un nou proiect cinematografic, alături de Elon Musk, fondatorul Tesla, şi de NASA, pentru a filma prima sa peliculă de ficţiune în spaţiul cosmic.

O zi mai târziu, agenţia spaţială americană NASA a confirmat informaţia. "NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale!", a scris pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.

Însă până în momentul de față, nu există nicio noutate despre proiectul anunțat de Tom Cruise. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel