EXCLUSIV  ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ - sondaj

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Vineri, 3 iunie, are loc MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT. Vom avea la PRO TV o seară magică, o seară de emoție, o seară cu multe surprize. Toți cei 16 concurenți de la ROMÂNII AU TALENT merită să câștige marea finală, dar doar unul dintre ei pleacă acasă cu premiul de 120.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Finaliștii acestui sezon ROMÂNII AU TALENT - Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, te vor încanta vineri cu momente senzaționale. Fiecare în parte așteaptă votul dumneavoastră pentru a câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Laura Bretan, îngerul care a impresionat și în SUA, la "America's Got Talent"

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Laura Bretan, eleva de 13 ani care a impresionat cu vocea sa de soprană la "Românii au talent", face acum furori și în SUA, la "America's Got Talent". Tânăra a fost trimisă direct în semifinalele prestigiosului concurs cu ajutorul butonului auriu, în urma unei interpretări de excepție. 

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Laura Bretan a încântat pe toți cei care au văzut-o pe scenă la "America's Got Talent". Momentul său a fost atât de emoționant, încât la final a izbucnit în lacrimi, în aplauzele publicului. "Nu am auzit niciodată așa ceva în toți acești ani de când fac acest show. E incredibil, a fost un moment special", i-a spus Simon Cowell.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Însă ceea ce a urmat a fost marea surpriză pentru Laura Bretan. Jurata Mel B a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Laura direct în semifinale. "Mi s-a ridicat părul pe mine și ai doar 13 ani. Cred că show-ul o să-ți schimbe viața, iar eu o să-ți schimb viața chiar acum", i-a spus Laurei.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Prestația Laurei la "America's Got Talent" a fost postată ulterior și pe pagina de Facebook a show-ului, însoțită de mesajul: "Nu o să uitați niciodată vocea Laurei Bretan".

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Cântă de la patru ani, îndrumată de profesorul de muzică român, stabilit în Chicago, Cristian Dumetrana. Este cântăreață de operă, dar interpretează în spectacole și alte genuri, precum pop, soul sau chiar jazz. Dacă Laura Bretan va câștiga și ROMÂNII AU TALENT, dar și America's Got Talent vom avea parte de o premieră.

Premiul de originalitate

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Pana vineri, la ora 20:30, îți mai poți vota, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numărul 1200, preferatul pentru câștigarea premiului de originalitate de 10.000 de euro, folosind codul de concurs al fiecăruia dintre cei cinci - 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sanduta, 48 Fratii Adrian și 53 Triada.

Loredana, invitat special în finală

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Marea finală a celui de-al șaselea sezon "Românii au talent" vine cu două surprize. Loredana va urca pe scenă împreună cu trupa Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru a cânta melodia "La cârciuma de la drum". "Am pregătit o reinterpretare live plină de surprize și voie bună! Vom umple scena cu energie și veselie și îmi doresc din tot sufletul să ajungem la inimile tuturor românilor!", a spus Loredana.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Pe scenă vor urca și membrii trupei de improvizație ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Neamțu, Natanticu, Micuțu și Costel. "Veți vedea joculețul care se cheamă Telecomanda, în care improvizatorii vor face o excursie, împreună cu telespectatorii finalei «Românii au talent», prin cam toate genurile de film care există. Eu, și dacă n-aș fi invitat special la finală, m-aș uita!", a spus Mihai Bobonete.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Pentru că peste câteva ore aflăm cine este marele FINALIST de la ROMÂNII AU TALENT, DC News vă invită să ne spuneți cine vreți să ia premiul. Răspunsul îl așteptăm în sondajul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel