Român din Canada, revoltat de Grigore Leșe. "Să-ți fie rușine!"

Un român stabilit în Canada a fost la concertul lui Grigore Leșe, ținut într-o biserică din Toronto.

Românul a luat cu el o prietenă canadiancă și a vrut să-l invite pe directorului artistic al Festivalul de Jazz Toronto, Josh Grossman, pentru a-i face cunoștință cu Grigore Leșe, dar nu l-a găsit.

În continuare, el scrie, pe blogul georgemotoc.com, că:

"Am ajuns la sapte fara douazeci la biserica, si am bagat de sama ca dadeai un interviu pentru o camera de televiziune. Noa fain, i-am zis prietenei canadience. Uite, ala ii omu, nu-l deranjam amu. Hai in sala, ca asta ii din Ardeal, si in Ardeal ii musai sa fii la timp. Ai inceput la 7:25. Aproape o juma de ora intirziere, desi erai acolo. Tu stii ce-ai facut si ce nu, da’ ai intirziat. Nici macar nu ti-ai cerut scuze. Sa-ti fie rusine!

Linga mine, in primu rind, statea o maicuta spre 80 de ani, care o venit sa te vada si abia mai rasufla (ca fatuca ce o organizat concertu o dat ordin besmetic sa se inchida usile bisericii). Sa-ti fie rusine si in numele ei!".

Grigore Leșe ar fi dat afară de la concertul din Toronto o familie de români cu doi copii

Mai târziu, în concert, potrivit informațiilor de pe blogul citat, Grigore Leșe a dat o familie de români, cu doi copii, afară din sală, pentru că unul dintre copii a vorbit: " Apoi, sa-ti fie rusine ca esti fatarnic. Cuvint greu, da’ altu nu gasesc. Vorbesti in concert despre dragostea de copii, despre cum ai fost si tu prunc, inconjurat de dragostea parinteasca. In secunda urmatoare te opresti din cintat, iti pui o cuta groasa pe mijlocu fruntii, si terorizezi pe toata lumea, pentru ca un prunc din rindul din spate o cutezat sa deschida gurita (...) Ai alungat familia aia cu doi prunci afara din biserica. Ai mai tras si un discurs despre asta!".

"De aia, cind n-am mai putut rabda, am boncanit una buna, apoi m-am ridicat, mi-am luat prietena canadianca si am iesit de la concertul tau. Si inainte de iesire am mai boncanit una buna, sa fiu sigur ca ai auzit. Afara, la usa bisericii (usa bine inchisa, de zici ca veneau tatarii), i-am gasit pe tinerii romani – platitori de bilet, veniti cu doi copii sa te vada si iesiti umiliti din biserica. M-or intrebat de ce ies, si le-am zis. Sa-ti fie rusine si in numele lor!", mai scrie George Motoc. Mai mult, el povestește că Grigore Leșe a criticat Festivalul de Jazz Toronto, pe al cărui director artistic românul voia să-l invite pentru a-i face cunoștință cu Grigore Leșe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel