Rihanna împotriva stigmatizării gravidelor: „De ce ar trebui să ne ascundem?”

Sursa Foto Facebook Rihanna
Sursa Foto Facebook Rihanna

În timpul unui interviu acordat Vogue US, Rihanna se răsfăță cu câteva declarații nepublicate despre sarcină, în special despre relația ei cu un corp în continuă schimbare și cu moda maternității.

La puțin timp după ce Rihanna și A$AP Rocky au făcut anunțul, un apropiat al celor doi a făcut primele declarații despre sarcina celebrei cântărețe.

„Nu ar putea fi mai fericită. Este foarte încântată să fie mamă. A avea un copil este ceva asupra căruia nu s-a concentrat niciodată, dar Rocky a convins-o să fie ”deschisă” la idee. Iubește toate schimbările corpului ei din timpul sarcinii și a sărbătorit întotdeauna femeile însărcinate în spectacolele ei pe podium pentru Fenty. 

Tot ceea ce face Rihanna o face în felul ei propriu, iar a avea un copil nu este diferit. Rihanna și Rocky sunt la fel ca orice alți viitori părinți. Da, se întâmplă să fie faimoși, dar sunt doar cel mai drăguț  cuplu tânăr care așteaptă un copil. Mulți băieți au încercat să o aducă cu picioarele pe pământ, dar Rocky chiar a reușit să o facă. El este exagerat de romantic și îi trimite o mulțime de flori tot timpul. Ea nu s-a mai simțit niciodată așa și această relație a schimbat-o”, a spus sursa.

De când primele fotografii cu Rihanna însărcinată au fost divulgate în ianuarie, imaginile cu burta ei au deturnat reviste și rețelele sociale din întreaga lume. Cântăreața originară din Barbados, acum antreprenor miliardar, a pus în mișcare o adevărată revoluție în conceptul modei de maternitate și în modul de relaționare cu corpul în timpul sarcinii, potrivit Al Femminile.

De când a descoperit că este însărcinată, Rihanna nu a simțit niciodată nevoia să se ascundă în spatele cămășilor XXL sau a unei perechi de pantaloni de trening lejer, așteptând să revină la greutatea ideală. Dimpotrivă.

Artista este mândră de corpul ei și dorește să-l arate cu ușurință cu orice ocazie, demontând cu răcoarea și stilul ei inconfundabil prejudecățile și tabuurile care afectează în mod tradițional imaginea gravidei. Să aflăm care au fost declarațiile lui în cadrul unui interviu recent acordat Vogue US.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Datorită exemplului ei, Rihanna și-a dorit să „redefinească ceea ce este considerat „decent” pentru gravide”, concretizând dorințe și răspunzând nevoilor tuturor celor care nu se văd în stilul propus de casele de modă în materie de îmbrăcăminte pentru sarcină, dar care nu au curajul să îndrăznească de frica judecății altora.

Tocmai pentru ei s-a angajat cântăreața în această bătălie, ferm convinsă că nu are de ce să-ți fie rușine într-un „corp care face lucruri uimitoare” și care, dimpotrivă, ar trebui sărbătorit.

Pe scurt, Rihanna se întreabă în timpul interviului, „de ce să-ți ascunzi sarcina?”. O întrebare asupra căreia sperăm că nu numai brandurile de modă se vor opri și vor reflecta, ci și toți acei oameni care sunt mereu gata să arate cu degetul spre libertatea celorlalți. De femei, în primul rând.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel