RICHARD KIEL A MURIT. Era cunoscut pentru personajul JAWS din filmele cu JAMES BOND

Actorul Richard Kiel, cunoscut în special pentru rolul personajului negativ Jaws din seria filmelor cu James Bond, a murit miercuri. Ajuns la vârsta de 74 de ani, acesta s-a stins într-un spital din Fresno, California, transmite Agerpres.

Născut la Detroit, Richard Kiel a murit la Centrul Medical Saint Agnes, a anunțat purtătoarea de cuvânt a spitalului, Kelley Sanchez. Ea nu a oferit detalii despre cauza morții actorului, invocând dreptul la confidențialitate al pacientului.

Înălțimea sa impresionantă - 2,2 metri - l-a făcut unul dintre cele mai memorabile personaje negative din seria filmelor cu James Bond, interpretând personajul Jaws în "The Spy Who Loved Me" (1977) și "Moonraker" (1979), unde celebrul spion era jucat de Roger Moore.

Richard Kiel a mai jucat în seriale precum "The Man from U.N.C.L.E." (1964), "The Wild Wild West" (1965) sau "Barbary Coast" (1975).

Printre ultimele sale apariții se numără cele din filmul "Happy Gilmore" (1996), unde a jucat alături de Adam Sandler, și din filmul de animație 'Tangled' (2010), unde a asigurat vocea personajului negativ Vlad.

Citește și: Următorul James Bond, de culoare. Cine este potențialul candidat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel