REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE REPUBLICA MOLDOVA. Coaliție PLDM-PD-PL

Ultimele rezultate ale alegerilor parlamentare din Republica Moldova au generat decizii rapide pe scena politică din Basarabia. 

După ce au fost numărate peste 89% din buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, rezultatele arată că PSRM a obținut 21.35%. Este urmat de: PLDM - 19.45%, PCRM - 17.95%,  PD -15.77% și PL - 9.37%, PCR – 5,02%. 

Deciziile au fost luate rapid pe scena politică din Republica Moldova. Liderul PLDM a anunțat o coaliție postelectorală cu PD și PL.  Cele trei partide ar acumula împreună 54 de mandate din totalul de 101. 

Rezultate alegeri R. Moldova. Ponta, mesaj pentru un PARTID

Vlad Filat anunță că deja a vorbit cu liderii celorlalte două partide, Marian Lupu și respectiv Mihai Ghimpu și spune că urmează să se întâlnească pentru a demara negocierile. Liderul PLDM a mai declarat că integrarea europeană a Republicii Moldova nu este negociabilă, scrie deschide.md

Vlad Filat spune despre cifrele neașteptate obținute de PSRM că "rezultatul acesta nu este un miracol, și nu este a lui Dodon, și nu este a steluței lui Dodon, acest rezultat este al lui Vladimir Vladimirovici Putin și eu aici nu mai am ce comenta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel