Revoluția sexuală pleacă de la Cotroceni. Prezervativul portocaliu, în locul carnetului roșu

val-valcu
val-valcu

Ce crezi că face un consilier prezidențial, când nu-l vede nimeni? Sebastian Lăzăroiu, de exemplu.  Înjură Opoziția, conform fișei postului, cât o înjură, dar nu te poți descărca doar pe cale orală, trebuie să lași și urme pe hârtie. Așa că a scris o prognoză despre  revoluția care se va petrece în România, în 2019. Pentru că în acel moment vor fi 1,3 bărbați la o femeie, va crește numărul de violuri, dar și cel al bărbaților care își bat nevestele, anticipează Lăzăroiu (o variantă care îi convine lui). Dar de ce să nu crească și numărul femeilor care fac judo și îl bat de-l snopesc pe un intelectual șovăielnic, ca Sebastian, care se dă dur numai cu Ponta și Antonescu, dar în mâinile unei Alina Dumitru, de pildă, este moale ca o râmă schengen, face fata cu el ce poftește karata sa? Poate va crește și numărul domnilor gay, așa cum de altfel anticipase marele futurolog  Traian Băsescu, zis și Profesorul. La Be1, că tot suntem în domeniu,  prin 2004, acesta spunea că 10-15 la sută din populație este pe invers. Adică taman pe taman, în 2019 se atinge un echilibru, ba mai rămân și vreo două domnișoare bătrâne să ofteze după sociologii care le promit câte o revoluție la așternut, odată la 9 ani.

Alta este problema lui Lăzăroiu:  bărbații bogați au mai multe șanse de a pune mâna pe fetele de măritat, aflate pe cale de dispariție, iar cei ”din mediile sărace și cu o educație mai scăzută” rămân cu, să zicem... buza, umflată. Și  unde se petrece treaba asta? În zone cu potențial ridicat de protest și instabilitate socială, scrie Lăzăroiu. Iată  cum Dreapta, crescând polarizarea socială, te  face să folosești și stânga, ca să nu ai parte de explozii sociale precoce. În plus, se dovedește cât de falsă era prezumția că organismul nu știe carte. Uite că ar avea nevoie de ceva educație, dacă vrea să aibă parte și de ceva  acțiune.

Teoria revoluției hormonale explică și de ce nu ies pensionarii în stradă, când nu au bani de pâine sau medicamente. Fiindcă mai au încă destule femei!

Ce contează din tot acest talmeș balmeș cu sex și revoluții? Că Lăzăroiu dă ca ”obligatorie” legalizarea prostituției (bine că nu impune castrarea obligatorie, că tot susține un guvern tip Ciomu, obișnuit cu tăierile).

Iată o nouă încercare a portocaliilor de a se da cool, de a targeta tineretul, după manevra lui Cristian Preda, reformatorul reformiștilor, care propunea votul de la 16 ani.

Mao, care nu avea treabă cu alegerile, dar se lovea de o opoziție tot mai consolidată în partid, a declanșat revoluția culturală, folosindu-se de tineri înarmați cu un carnet roșu, care au atacat estabilishmentul . Dacă fără Pleșu la Cotroceni e mai greu pe partea culturală, de-o revoluție sexuală tot pot s-o pună ai noștri. Bordeluri subvenționate de la buget  și prezervative portocalii, de la asfaltatorii PDL- asta e soluția pentru alegeri. Ies și mai ieftin cu un condom decât cu o găleată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel