Revin vânătorii de fantome! "Ghost Busters 3" a primit OK-ul pentru a începe filmările. Există însă o problemă - vezi AICI care!

gal_gb_dan-aykroyd
gal_gb_dan-aykroyd

Cel de-al treilea film al francizei Ghostbusters va începe producția la începutul anului 2012, posibil fără Bill Murray. Informația a fost dezvăluită presei de către actorul Dan Aykroyd.

Autor: Robert Sandu

Starul din "Lost in Translation" ramane ultimul actor din filmul original ("Ghostbusters", 1984) care nu și-a dat acordul pentru a juca în "Ghostbusters 3". Dan Aykroyd nu crede că acest lucru poate împiedica realizarea mult-așteptatului sequel. El a spus, de altfel, că proiectul va merge mai departe cu sau fără Bill Murray în distribuție.

Cântărețul de la Blues Brothers a declarat la emisiunea radio a lui Dennis Miller că realizarea unui film așteptat de milioane de fani din toată lumea nu poate depinde de un singur om.

"Sper că vom face filmul cu Bill Murray printre noi. Asta este speranța noastră. Totuși, conceptul este mult prea mare pentru a se concentra pe un singur rol. Vom continua și fără Bill.", a spus Aykroyd, actoru confirmând totodată zvonurile cum că noua peliculă ar putea pune bazele unei noi serii "Ghostbusters".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel