GAUDEAMUS, carţile regalităţii române

La Târgul de Carte Gaudeamus din acest an pot fi găsite pe rafturile editurilor șase cărți regale, publicate de curând de Editura Litera, de Curtea Veche Publishing și de Editura Corint.

La Târgul de Carte Gaudeamus din acest an pot fi găsite pe rafturile editurilor șase cărți regale, publicate de curând de Editura Litera, de Curtea Veche Publishing și de Editura Corint, informează romaniaregala.ro

Este vorba despre “Susține cu a ta mână Coroana Română”, scrisă de Principesa Moștenitoare Margareta și de Principele Radu, publicată de Editura Litera, “Întoarcerea Regelui Mihai” de Danielle Maillefer și “De la Palatul Domnesc de pe Podul Mogoșoaiei la Palatul Regal de pa Calea Victoriei”, semnat de Gabriel Badea-Păun, publicate recent de Editura Corint, precum și “Margareta a României. O principesă în serviciul ţării regăsite” de Adrian Cioroianu, Calendarul regal 2018 cu un text de Principele Radu al României și “Ultima romantică” de Hannah Pakula, trei titluri recente publicate de Curtea Veche Publishing.

Trei cărţi noi

Dintre cele șase titluri, trei vor fi lansate la târg, în ziua de joi, 23 noiembrie 2017, după cum urmează:

La ora 16.00 va avea loc, la standul Editurii Corint (stand 45, Romexpo), lansarea cărții doamnei Danielle Maillefer, intitulată “Întoarcerea Regelui Mihai”.

La ora 16.45, va fi lansată, la standul Editurii Curtea Veche, cartea pentru copii “Margareta a României. O principesă în serviciul ţării regăsite” de Adrian Cioroianu.

La ora 18.30, albumul ,,De la Palatul Domnesc de pe Podul Mogoșoaiei la Palatul Regal de pa Calea Victoriei”, semnat de Gabriel Badea-Păun, va fi lansat de Editura Corint la standul propriu (stand 45, Romexpo).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel