Radu Vâlcan a făcut-o PRAF pe Adela Popescu într-un SMS. Singurul loc în care se CEARTĂ: Tocmai mi-a trimis soțul meu un mesaj

Foto: Instagram Adela Popescu
Foto: Instagram Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea când prezentatoarea TV a deschis subiectul despre certurile dintre ei.

Radu Vâlcan, în vârstă de 44 de ani, a filmat sezonul 6 al emisiunii "Insula Iubirii" la finalul anului 2021, în Thailanda. De acolo, prezentatorul TV a venit cu 7 kilograme în minus, fără să facă prea mare efort.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț: Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

Cum a slăbit Radu Vâlcan 7 kilograme în doar o lună

"Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru sezonul 6 Insula Iubirii, chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc. S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă. Filmam de noaptea târziu până dimineața. Timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație.

De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme.

Din poze, pare că am slăbit mai mult decât arată realitatea. Foarte multă lume m-a întrebat, mai în glumă mai în serios, dacă oamenii ăia nu îți dau de mâncare acolo. Pur și simplu a fost ceva controlat și asumat", a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

Singurul loc unde se ceartă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Bărbatul i-a dat imediat un SMS vedetei de la Pro TV, pe care l-a citit in direct

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie perfectă și se bucură împreună de ce trei copii pe care-i au împreună.

Recent, Adela Popescu a dezvăluit că există și momente în care nu-și mai poate menține atitudinea calmă și că, la fel ca în orice cuplu, există și certuri între ea și soțul ei.

Vedeta de televiziune și partenerul său și-au dat seama că au nevoie de un spațiu în casă în care să nu se audă tot ce fac, în cazul în care au vecini mult prea curioși. Cei doi locuiesc într-un duplex, așa că au făcut tot felul de modificări pentru a ajunge la ce își doresc, însă nu a ieșit totul așa cum sperau. Mai exact, Adela Popescu și Radu Vâlcan au realizat că pot să țipe doar în baie în momentele în care sunt nervoși pentru ca persoanele care locuiesc în aceeași zonă să nu afle ce se întâmplă în familia lor. 

"Noi stăm într-un duplex, adică avem vecini. Când ne-am mutat, am zis că trebuie să punem un perete antifonat, ne mai certăm. Am făcut probe, însă ne-am dat seama că putem să țipăm doar în baie.

Așa că mergem acolo când suntem nervoși ca să nu afle vecinii ce facem. Cam atât din secretele familiei noastre", a spus Adela Popescu, la Vorbește Lumea.

Totuși, mulți au fost surprinși când Adela Popescu a primit un mesaj de la Radu Vâlcan, pe care ea l-a citit în direct: "Legat de asta, tocmai mi-a trimis soțul meu un mesaj: Femeia care tace știe ce spune", a citit Adela Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel