PSD ARAD: Cinci primari, doi consilieri județeni și 37 consilieri locali au trecut la PSD

psd_nu_e_incantat_de_propunerea_lui_sapunaru_la_transporturi_sustin_surse_social_democrate_101621_1_51898400
psd_nu_e_incantat_de_propunerea_lui_sapunaru_la_transporturi_sustin_surse_social_democrate_101621_1_51898400

PSD Arad a câștigat cinci primari, doi consilieri judeţeni şi 37 de consilieri locali. Ei s-au înscris în PSD înainte cu o zi de expirarea termenului de 45 de zile, prevăzut de OUG 55/2014, în care aleşii locali îşi pot alege partidul din care fac parte fără a-şi pierde funcţiile.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu, a declarat, joi, că partidul a câştigat în judeţ doi consilieri judeţeni, ambii de la PDL şi cinci primari, trei veniţi de la PNL şi doi de la PDL, numărul total al primarilor social-democraţi din judeţ ajungând astel la 15.

Dârzu a spus că primarii care au ales să treacă la PSD sunt Ioan Călin Andreş (oraşul Câmpeni), Vasile-Marin Jurj (Arieşeni), Gheorghe Vlad (Vinţu de Jos), veniţi de la PNL, respectiv Stan Vasile (Ponor) şi Vasile Raica (Râmeţ), veniţi de la PDL.

Preşedintele PSD Alba a mai spus că la PSD au trecut şi 37 de consilieri locali din 23 de localităţi, printre aceştia aflându-se şi consilierul local din Alba Iulia Daniel Zdrânc, fost membru PNL.

Potrivit sursei citate, 17 consilieri locali au trecut la PSD de la PNL şi PDL, 11 de la PPDD şi restul de la PNŢCD, UNPR sau UER.

"Noi nu am făcut demersuri să îi atragem spre noi, ci a fost libera lor opţiune. Care au vrut şi, mai ales cei care au gândit că USL trebuie refăcut în judeţul Alba, s-au alăturat echipei PSD", a mai spus Dârzu, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel