EXCLUSIV  Probleme pentru această zodie în săptămâna 8 - 14 august: Există un risc să oferiți și să nu primiți. Curățenie în zona socială

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu a spus prin ce va trece această zodie în săptămâna 8-14 august 2022.

Astrologul DC News și Astrosens Daniela Simulescu a vorbit despre horoscopul zodiei berbec pentru săptămâna 8-14 august 2022:

„Gândește-te la următoarea situație. Guvernatorul tău face aspecte bune. S-ar putea să nu mai fii atât de Berbec la începutul săptămânii și s-ar putea să ai mai multă încredere, cel puțin din pornirile tale din punct de vedere financiar. În al doilea rând, să ai grijă pe parte relaționară. Vă veți confrunta cu niște evenimente, cu niște discuții, cu niște momente mai neplăcute. Soarele din Casa a 5-a este implicat în Luna Plină, vi se spun niște adevăruri, sau poate voi spuneți niște adevăruri partenerului și se instalează așa, o răceală, poate mai neplăcută. Niciunul nu are curaj să meargă mai departe și intrați într-o zonă evitantă. Sunt anumite zile în care să apelați la ea și să nu vă supărați.

Faptul că Venus intră în Leu vă arată unde nu ați oferit mai multă atenție sau unde aveți nevoie de mai multă atenție, dar atenție. Nu veți primi până nu veți oferi. Există un risc să oferiți și să nu primiți, dar poate că trebuie să oferiți să vă dați seama că nu primiți. Cu Venus în Leu nu cereți până nu oferiți. Nu are rost. Cu cât faceți asta, cu atât o să vă declanșați tot felul de stări interioare total neplăcute. Și cei care au copii s-ar putea să aibă anumite discuții, că poate vor trebui să înceapă grădinița, școala și poate trec prin evenimente importante. Vreți voi să vă impuneți, să le spuneți cum să facă sau ei se răzvrătesc împotriva direcțiilor voastre.

Această Lună Plină se duce în Casa a 11-a. Unele planuri de viitor trebuie abandonate, iar unii oameni trebuie puși la punct. Probabil că nu mai puteți să-i țineți pe toți, la sân, ca până acum și, la fel, oamenii din jurul vostru vor decide că nu mai trebuie să stați în jurul lor ca până acum. Nu vă trebuie să vă supărați nici pentru o parte, nici pentru cealaltă. Puțină curățenie și puțină purificare în zona aceasta socială“, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens.

Horoscop, duminică, 7 august 2022

Marte reprezintă modul de acțiune, energia și motivația. Iar Saturn se referă la blocaje. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Fără să ne dăm seama, ne inhibăm pornirile, devenim timizi și căpătăm o senzație cumplită de inadecvare. Și nu neapărat din cauza exteriorului, ci din cauza îndoielii de sine.

Berbec

Marte este guvernatorul tău, iar careul acestuia cu Saturn nu îți priește deloc. Mai ales din punct de vedere financiar. 

Taur

Vei fi destul de sensibil și dezorientat. Nu este o zi bună pentru decizii importante. Recomandabil ar fi să prioritizezi odihna. 

Gemeni

Ți-ar prii mai multă socializare. Dacă stai prea mult în casă, îți vor da târcoale tot felul de gânduri care mai de care mai apocaliptice. 

Rac

Nu este cea mai bună zi pentru a împărtăși apropiaților planurile tale. Reacțiile lor nu vor fi deloc pe placul tău. 

Leu

Partenerul poate fi pus pe șotii sau scandal. Nu pare să aibă motive serioase. Cert este că astrele îți recomandă să eviți confruntările cu el. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel