Prințul Harry, despre consumul de droguri și halucinații: ”M-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut”

Sursa foto Twitter @Rachousame
Sursa foto Twitter @Rachousame

Prințul Harry a vorbit recent deschis despre utilizarea lui recreațională a psihedelicelor.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit sâmbătă, în timpul unei conversații online cu expertul în traumatologie Gabor Maté, că drogurile psihedelice l-au ajutat să facă față traumelor sale din trecut, relatează Page Six.

”A fost curățarea parbrizului, îndepărtarea filtrelor vieții. Mi-au îndepărtat totul și mi-au adus o senzație de relaxare, ușurare, confort, o ușurință pe care am reușit să o rețin pentru o perioadă de timp. timp”, a împărtășit el. ”Am început să o fac în mod recreațional și apoi am început să realizez cât de bine a fost pentru mine”, a adăugat Harry.

”Aș spune că este una dintre părțile fundamentale ale vieții mele care m-a schimbat și m-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut. Ele deblochează atât de mult din ceea ce am suprimat”, a mai adăugat Harry.

Soțul lui Meghan Markle a recunoscut recent că a consumat alte droguri - cum ar fi cocaina și marijuana - în adolescență în cartea sa-bombă, ”Spare ”, care a fost lansată în ianuarie.

”Mi s-a oferit o linie și am mai făcut câteva de atunci”, a dezvăluit anterior Harry, numind că consumul de droguri nu este ”foarte distractiv”.

Harry a mai scris despre încercarea de ciuperci magice în timp ce participa la o petrecere în casa lui Courtney Cox.

”Am luat mai multe, le-am înghițit cu tequila”, a scris Harry, înainte de a-și povesti halucinațiile, care au inclus un coș de gunoi care se transforma într-un cap: ”Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens deschis. Am râs”, a adăugat el.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt ”uimiți” după ce au fost evacuați din casă de către Regele Charles

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost evacuați de curând de catre Regele Charles din casa lor regală. Locuința, după cum relatează presa, ar fi ”necesară” acum pentru ”altcineva”, adică pentru Prințul Andrew.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel