Vâlcu: Presa face o mare nedreptate în cazul Duduianu

Duduia din familia Duduianu care îi declară război lui Șerban Huidu are dreptate. Presa face o mare nedreptate așa-numitului clan.

Tâlhărie, șantaj, taxe de protecție, tot felul de acuzații la adresa unei familii oneste, care își câștigă bemveurile prin muncă cinstită sau investiții generatoare de creștere economică, dovadă  stând, sau mai precis mergând, sutele de oameni care au venit să aducă un ultim omagiu acestui capitalist onest din sectorul 5.

De unde până unde interlop/interlopi?

PNL a câștigat alegerile cu lozinca ”În democrație, hoții stau la pușcărie”, iar Pian era liber să joace barbut, sau să fie înjunghiat de concurență, atunci când acorda credite cu dobândă de nerefuzat jucătorilor fără noroc.

Nu pot să cred că milioane de oameni s-au dus să voteze DA la referendumul pentru Justiție, iar Justiția lasă pe stradă un interlop, cum nu pot crede că PNL nu-și respectă promisiunile cu care a câștigat alegerile.

Stați o clipă, dar mi se pare că PNL nu a câștigat niciun scrutin democratic. Dar atunci cum de se află la guvernare? Sau care parte din ”În democrație, hoții stau la pușcărie” nu se aplică în cazul Pian?      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel