PONTA, ATAC fără precedent la BĂSESCU: Face campanie pentru Iohannis, singura lui speranță că nu va ajunge în închisoare

Victor Ponta
Victor Ponta

Președintele Traian Băsescu și-a arătat susținerea pentru candidatul Klaus Iohannis la Președinție, joi seara, când a făcut declarații de la Palatul Cotroceni.

 ”În această campanie, în mod repetat, atât candidatul PSD, cât şi politicieni din acelaşi partid, au proferat tot felul de ameninţări: «După ce îşi termină mandatul, Băsescu, la puşcărie», «Asta e casa lui Băsescu şi nu i-o dau» şi ameninţări la familia mea”, a spus președintele.

”Reafirm că Victor Viorel în faţa mea este un pisicuţ, iar în faţa unui microfon este altfel. După terminarea conferinţei veţi găsi un filmuleţ pe profilul meu de Facebook”, a adăugat Traian Băsescu.

În replică, premierul Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidențiale, spune că președintele Traian Băsescu face campanie pentru Klaus Iohannis, singura lui speranță că nu va ajunge în închisoare.

„L-ați văzut urându-ne pe noi toți românii, l-ați văzut făcând campanie pentru Klaus iohannis, singura lui speranță că nu va ajunge în închisoare. Traian Băsescu se agață disperat de el, ați văzut că problema lui este că am zis eu că va ajunge în închisoare, și atunci a făcut încă o dată un apel, poate iese Klaus Iohannis și el scapă de închisoare”, a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel