Polo: România-Rusia, rezultat final la Campionatul European

Steagul României
Steagul României

 Echipa masculină a României a fost învinsă de formaţia Rusiei cu scorul de 12-7 (1-3, 4-2, 3-1, 4-1), vineri, în Grupa D a Campionatelor Europene de polo pe apă de la Barcelona. 

Tricolorii au început foarte bine şi conduceau cu 3-1 după primul sfert, dar apoi au fost dominaţi de ruşi, care şi-au adjudecat fără probleme celelalte reprize. 

Golurile echipei noastre, antrenată de sârbul Dejan Stanojevic, au fost marcate de Alexandru Ghiban (2), Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Robert Gergelyfi, Nicolae Oanţă. 

Pentru Rusia au punctat Daniil Merkulov (5 goluri), Serghei Lisunov (3), Dmitri Holod (2), Stepan Andriukov, Ivan Nagaev. 

Celălalt meci din grupă 

În alt meci din grupă, Serbia, campioana europeană en titre, a surclasat Slovacia cu 13-5. 

Serbia a ocupat primul loc, cu 9 puncte, şi s-a calificat direct în sferturile de finală, Rusia a terminat a doua, cu 6 puncte, România s-a clasat pe trei, cu 3 puncte, iar Slovacia a încheiat grupa, cu 0 puncte. 

În meci de baraj pentru calificarea în sferturi, România va întâlni echipa clasată pe locul secund în Grupa B, învinsa dintre Spania şi Muntenegru. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21,30 (ora României). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel