Poliţistul Fătuloiu - condamnat la leafă

Scandalul spagii de un milion de euro de la MAI tine ocupata toata presa din Romania de mai multe zile. Pana acum de la autoritatile statului nu s-a aflat daca in aceasta poveste exista sau nu un personaj pozitiv. Un om de afaceri dubios, despre care se spune ca ar avea nu mai putin de 48 de dosare penale a ajuns sa-i propuna o spaga aiuritoare primului politist al tarii: Dan Valentin Fatuloiu.

S-a umblat cu pungile cu bani prin Ministerul de Interne, s-au adus BMW-urile X6 in batatura Politiei, s-a venit cu acte de proprietate gata intocmite pentru vile si apartamente de lux.

Nu stiu ce este adevarat si ce nu in aceasta poveste, in ce masura avem de-a face cu un razboi politic in interiorul PDL sau cu o actiune de succes a DNA. Nu stiu cine este vinovat si cine nu.  Un lucru stiu insa sigur: daca va fi mentinut in functie, politistul Fatuloiu va fi cel mai curat demnitar de rang inalt din Romania: si daca ar cere cu pistolul pe masa, nimeni niciodata nu-i va mai oferi o cat de mica spaga. Politistul Fatuloiu va fi obligat sa traiasca din salariu si apoi din pensie si din ce-a mai agonisit. O condamnare fata de care, anii de puscarie ai afaceristului Chelu sunt o pedeapsa usoara…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel