Pamela Anderson a anunțat că divorțează pentru a doua oară

Pamela Anderson 1
Pamela Anderson 1

Starleta canadiană Pamela Anderson divorțează pentru a doua oară de Rick Salomon, cu care s-a căsătorit in urmă cu șase luni.

Pamela Anderson a depus la tribunal, pe 3 iulie, actele oficiale prin care solicită divorțul de Rick Salomon. Starleta a invocat motivul clasic al "diferențelor ireconciliabile" pentru a pune capăt acestui mariaj, potrivit Mediafax.

"Cerem presei să respecte intimitatea Pamelei și a familiei sale în această perioadă dificilă", a declarat agentul de presă al vedetei. Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relație cu fostul ei soț Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013.


Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară. Rick Salomon a fost cel de-al treilea soț al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni. Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton.
El a fost căsătorit cu actrițele Elizabeth Daily și Shannen Doherty. Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, și cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007. Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel