Ozana Barabancea a răbufnit: Marș de aici! Sunteți patetici

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea

Ozana Barabancea s-a săturat de comentariile răutăcioase primite pe rețelele sociale și a răbufnit.

Ozana Barabancea a analizat comentariile primite în ultima vreme pe rețelele sociale și s-a săturat să mai vadă păreri răutăcioase astfel încât le urează tuturor persoanelor care nu împart aceleași idealuri cu ea să o șteargă de pe toate conturile.

"Am o rugăminte! Doresc să am cât mai puţini "fani"! Ia daţi-mi unlike!!! Voi ăştia care gânditi diferit de mine, şi care jigniţi şi lătrati de parcă ne batem pe burtă! Ia marş de pe pagina mea, celor care judecă şi jignesc vis a vis de postările mele unde eu pur si simplu îmi exprim sentimentele, fără a jigni sau a lovi în cineva! Nu am nevoie de fani! Am nevoie de admiratori şi de oameni care impart aceleaşi idealuri! Aveţi alte gusturi, bravo! Excelent! Dar spuneţi-vă părerile departe de pagina mea!

Cine gândeşte diferit e liber să se care şi să zgârie pe la alte pagini. Polemici nu fac cu toţi rătăciţii si cu toţi triştii! Ştiţi să primiţi bucuria mea, e minunat! Jigniţi pentru că gânditi diferit, atunci adio şi n-am cuvinte! Văd tot felul de comenturi pline de ură! Pe bune? Atâta puteţi? Zvârcoli-vă pe tarlaua voastră! Tusiţi în batistă! Sunteţi patetici! Aţi greşit pagina! Marş de aici!!! Hai cu Dislike! Unlike! Rămân cu trei admiratori! Zic "merci"! Decât cu mulţi şi obraznici mai bine cu trei şi buni! Hai!!! Repede!!! Via şi la gară", a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Vezi și: Sfințirea Catedralei Neamului. Ozana Barabancea, mesaj dur: Nu mă plătește nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel