Urmărește emisiunea live


ORDONAȚĂ PRIMARI. PDL Buzău a rămas fără primari. Reacția lui Raul Florescu (PDL)

Ordonanța care a permis aleșilor locali ca, timp de 45 de zile, să-și poată părăsi partidele pe listele cărora au fost aleși pe 10 iunie 2014, a făcut ravagii în partidele de opoziție din Buzău. PNL a pierdut un număr de 19 primari, în timp ce PDL i-a pierdut pe toți cei 12.

VEZI ȘI: Ghișe, pentru DC News, despre alte DEZVĂLUIRI în campania prezidențială. "Băsescu vrea să creeze diversiuni pentru a se uita un lucru despre el"

Prim-vicepreședintele organizației județene a Partidului Democrat Liberal, Raul Florescu, a declarat că PDL Buzău nu a fost luat pe nepregătite de aceste dezertări: "Este o situație despre care știam încă de acum două săptămâni, iar organizația a fost pregătită pentru acest lucru. La alcătuirea echipelor de campanie nu a fost luată în calcul niciuna dintre persoanele care au plecat, nici dintre primari și nici dintre consilierii locali sau județeni. Plecarea primarilor din partid nu înseamnă nicidecum desființarea organizațiilor din comunele respective, ba chiar a dus la întărirea acestora".

Acesta a mai adăugat că, în ciuda aparențelor, "mișcările de trupe" generate de Ordonanța 55/2014 va duce la crearea unor noi majorități în consiliile locale, dar nu toate în sensul dorit de Partidul Social Democrat.

„Oricum, aceste mișcări vor conduce către formarea de noi majorități în anumite localități, unele dintre ele favorabile nouă. Abia așteptăm să vedem cum se vor așeza apele în organizațiile PSD care au adoptat migratori, cum se vor înțelege noii membri cu cei vechi, ce se va întâmpla în localități precum Vadu Pașii. Și, bineînțeles, așteptăm cu nerăbdare să dăm drumul acțiunilor în instanță pentru a ne recupera mandatele pierdute", a mai spus prim-vicepreședintele PDL Buzău, Raul Florescu, scrie Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel