OnePlus 8 Pro, egalul mai ieftin al lui Galaxy S20

Noul OnePlus 8 Pro este rezultatul unei bătălii a specificațiilor purtate cu Samsung.

Noul OnePlus 8 Pro este rezultatul unei bătălii a specificațiilor purtate cu Samsung, transmite The Verge. Smartphone-ul cu sistem de operare Android nu face nicio excepție în a include cele mai bune și puternice componente hardware. Rezultatul este cea mai rapidă experiență Android pe care o poți cumpăra, începând de la echivalentul a 4.000 lei.

Prețul controversat - mult prea mic

Prețul este în același timp mare și mic. Banii aceștia dați pe un telefon OnePlus sunt foarte mulți, însă prețul este extrem de mic pe lângă competiție. Ani de zile, OnePlus a reușit o strategie cu două tăișuri de a fi pe placul entuziaștilor Android, rămânând în același timp foarte ieftin. Însă, în ultimul timp, OnePlus s-a transformat dintr-o companie de nișă într-unul dintre cei mai competitivi jucători de pe piața smartphone-urilor. Prețurile au crescut, odată ce scopul a fost de a înfrunta direct Samsung. Bineînțeles, un telefon de 4.000 de lei este scump, indiferent de cine îl produce.

OnePlus 8 Pro vine într-o singură mărime: foarte mare. Telefonul are un ecran de 6,78 inch și margini foarte subțiri, însă puțini îl vor folosi cu o singură mână. Dispozitivul este construit bine, cu un design și cu materiale care se compară cu Galaxy S20 și iPhone. OnePlus 8 Pro este certificat IP68, adică rezistent la apă.

Specificațiile sunt extreme: procesor Snapdragon 865, suport 5G, Wi-Fi 6, 8/12 GB RAM LPDDR5, 128/256 GB capacitate stocare UFS 3.0. OnePlus 8 Pro are un cititor de amprente sub display, Gorilla Glass și este dual-SIM.

Cel mai rapid și mai fluid telefon Android

Filosofia OnePlus este „Nu face rău". Versiunea de Android de pe telefon se numește Oxygen OS și adițiile sunt doar pentru a suporta caracteristicile hardware ale smartphone-ului. Spre deosebire de Samsung, OnePlus nu încearcă să introducă utilizatorul în ecosistemul propriu de servicii.

Cel mai important lucru despre OnePlus 8 Pro, pe lângă specificații, este display-ul. Jurnaliștii The Verge îl titrează drept „superb". OnePlus oferă o rată de împrospătare de 120 Hz, care poate fi îmbinată cu rezoluția 3168x1440. Samsung permite ori una, ori alta, nu amândouă simultan. Bineînțeles, această alegere va afecta bateria, care este suficient de mare oricum, la 4.510mAh.

Telefonul are trei camere principale: una wide, una telefoto și una ultra-wide. Camera ultra-wide este mult mai bună decât a competiției, însă zoom-ul nu este decât x3, nefiind cu adevărat optic ca cel al Galaxy S20 Ultra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel