Obiecte pe care le folosim zilnic, dar nu ştiam că expiră

Dacă cei mai mulţi dintre noi avem grijă să verificăm termenul de valabilitate al alimentelor, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul obiectelor de uz casnic precum pernele sau papucii.

Iată obiectele pe care le găsim în fiecare casă, dar despre care habar nu avem că un termen de valabilitate:

1. Pernele - Pernele ar trebui schimbate o dată la 2-3 ani pentru că ele devin gazda perfectă pentru acarieni şi praf. Deasemenea, te poţi alege cu dureri de gât din cauza pierderii inevitabile a formei lor.

2. Papucii de casă - Papucii de casă ar trebui înlocuiţi la fiecare 6 luni pentru că sunt mediul perfect de răspândire a unei infecţii fungice. Prin urmare, ei trebuie să fie spălaţi corespunzător cât mai des posibil.

3. Buretele de baie - Acesta trebuie schimbat la aproximativ 2 săptămâni pentru că poate dezvolta ciuperci şi mucegai. Pentru a distruge orice bacterie, el trebuie fiert din când în când.

4. Peria de păr - Aceasta trebuie curăţată cel puţin o dată pe săptămână şi înlocuită după un an. Dacă este o perie din păr natural, atunci ea trebuie schimbată la fiecare 7- 10 luni.

5. Prelungitoarele - Acestea trebuie schimbate o dată la 1-2 ani. Toate au o anumită capacitate, iar dacă este depăşită, ele nu mai funcţionează cum trebuie sau poate cauza probleme mai grave, scrie Brightside.me.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel