Oana Zăvoranu, decizie drastică privind înmormântarea Marioarei Zăvoranu după bătaia de la cimitir

Oana Zăvoranu a luat duminică o decizie drastică privind înmormântarea mamei sale, Marioara Zăvoranu, după ce slujba religioasă care ar fi trebuit să aibă loc astăzi s-a lăsat cu bătăi la poarta cimitirului Eternitatea. 


Funeraliile Marioarei Zăvoranu sunt marcate, la fel ca ultimii ani din viaţă, de scandal. Mama naturală a Marioarei Zăvoranu, dar şi alte rude ale defunctei, precum și nenumăraţi oameni care aveau rude înmormântate acolo au fost ţinuți la poarta cimitirului de oamenii de pază, la ordinul Oanei Zăvoranu, care nu a dorit să permită oricui accesul în cimitir.

După ce oamenii s-au îmbulzit cu forțele de ordine de la cimitir, Oana Zăvoranu a hotărât că îşi va îngropa mama, marţi, iar dacă situaţia se va repeta, va fi nevoită să meargă în altă parte pentru slujbele de înmormântare.

Marioara Zăvoranu a murit. CV Tudor, predicție sumbră pentru Oana Zăvoranu

"Dacă şi marţi se va întâmpla la fel, voi lua sicriul şi o voi duce la o biserică. Mă voi duce la preot să-i zică o slujbă, apoi o voi îngropa la cimitir fără să existe circ. O voi îngropa repede, ca să se odihnească în pace", a declarat Oana Zăvoranu, duminică, la Antena Stars.

"E dreptul meu. Asa am crezut eu. In strainatate, inmormantarea e organizata intr-un cerc restrans. Acum este acolo un macel. Eu stiu cine a facut toata aceasta tiganie acolo si o voi spune intr-o zi. Stiu cine a incercat sa strice inmormantarea mamei mele si culmea, e vorba de un post care cica o iubea si o diviniza", a mai spus Oana Zăvoranu.

De altfel, bruneta a explicat și motivul pentru care a luat decizia de a închide porțile cimitirului "Eternitatea". 

Ea a precizat, la România TV, că  a dorit să împărtășească aceste momente grele doar "cu rudele apropiate, acelea puține, cu prieteni sinceri, nu cu unii prinși cu tot felul de ceasuri, care vin să facă tot felul de filmulețe".

Oana Zăvoranu, atac la Costi Mărculescu: Ruşine!

Oana Zăvoranu l-a atacat, astfel, pe Costin Mărculescu, care ar fi filmat pe ascuns sicriul mamei sale, în capela de la Cimitirul Eternitatea.

"Nu pot să spun decât «Ruşine! De 10 ori ruşine!». Îmi spune: vin să fiu alături de tine, Costinelul (Costin Mărculescu, n.r.) vine în 20 minute să fie alături de sora lui și este prins. Noroc că am pază pusă... Și e prins cu un ceas de o televiziune concurentă. Că el nu venise acolo să fie alături de sora lui. El luase banii de la un post concurent TV, era ca un hoț ce este. Înțeleg că nu are bani. Mai bine îmi cerea și îl împrumutam. Eu am gândit acest trist eveniment din viața mea ca un moment pe care să îl trăiesc lângă cei pe care îi simt (...) Personal am sunat-o pe mama ei, dacă se poate numi mamă, că tot mă acuzau că sunt o haină și interzic bunicii mele să vină. Pe această femeie am văzut-o opt minute în viața mea, a lăsat-o pe mama mea în tren. Poate fi bunică, dacă nu a putut fi nici mamă? Am zis să vină şi Gigi (fratele vitreg al Marioarei Zăvoranu, n.r.) (...) Nu am niciun drept să neg sau să interzic prezența unor persoane pe care mama mea, din motive numai de ea cunoscute, în naivitatea ei, le-a iubit", a punctat Oana Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu a murit, după trei luni de chin în spital, vineri dimineața, la vârsta de 66 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel