EXCLUSIV  O zodie se rupe de partener în octombrie. E avertizată să nu aibă încredere în nimeni

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Cele mai marcante evenimente astrologice în octombrie sunt retrogradarea lui Mercur până pe data de 18 octombrie şi oprirea retrogradării lui Jupiter și Saturn, în semnul Vărsătorului. Ce înseamnă aceste evenimente pentru o zodie aflați de la astrologul Daniela Simulescu. 

„Toată luna octombrie, pentru tine relaţiile sunt pe primul loc. Ce se poate întâmpla? Nu te mai înţelegi cu partenerul. Revin oameni în viaţa ta pentru că şi Mercur este retrograd în Casa 7. Intri în anumite parteneriate destul de dinamizate, controversate și conflictuale şi s-ar putea să nu ai pic de stabilitate. Oricât de mult îţi doreşti să îţi asiguri această stabilitate, vei observa că nu vei avea cum. Vei depinde mult de oameni din jurul tău, fie de partener, fie de prieteni, fie de colegi.

(...) Bucuria vieţii tale este că Venus, planeta iubirii, planeta relaţiei, intră pe 7 octombrie în Săgetător. Cred că abia aştepţi. Iese din Scorpion, unde ţi-a provocat destule crize sau destule momente în care nu te-ai mai regăsit din punct de vedere amoros şi intră în Săgetător. Venus în Săgetător va face aspecte bune cu Marte în Balanţă, ceea ce înseamnă că undeva, din a doua jumătate a lunii octombrie, poţi să mai îndulceşti, să te raportezi altfel la tot ceea ce înseamnă parteneriate şi colaborări. (...) Aş vrea să îţi atrag atenţia asupra unui lucru, totuşi. Pe 22 octombrie, avem un careu între Marte şi Pluto. Aici sunt momente de furie. Să nu uităm că pe 20 octombrie este o Lună Plină în semnul tău. Apare un moment în care efectiv vrei să faci ceva radical. Pur şi simplu, să te desparţi de cineva, să rupi o legătură, să renunţi la un parteneriat, să schimbi modul în care funcţionezi la locul de muncă. O să observi în comportamentul tău ceva diferit. Brusc, e adevărat, dar împins şi de frustrare. Deci, schimbarea care va apărea spre sfârşitul lunii va fi cauzată de unele frustrări intense, de unele momente pe care ai încercat să le aplanezi cu Marte în Balanţă, dar pe care nu vei reuşi şi ai să vezi că spre sfârşitul lui octombrie efectiv se vor intensifica tensiunile. Pe urmă, pe 31 octombrie, Marte se va duce în Scorpion şi deja vrei să te retragi, să te linişteşti, să îţi vezi de viaţă şi lucrurile vor fi mai aşezate.  

Mai mult, aş milita foarte mult să nu ai încredere 100% în nimeni şi nu pentru că oamenii au ceva cu tine sau încearcă să îţi facă ceva, ci pentru că şi în viaţa lor este destul de mult haos”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie. 

Mai multe previziuni pentru luna octombrie pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel