O mare cântăreața moartă de Covid va fi DEZGROPATĂ. Care este MOTIVUL ce a stat la baza acestei decizii surprinzătoare

Foto Ilustrativ/Pexels Gezer Amorim
Foto Ilustrativ/Pexels Gezer Amorim

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, a făcut demersuri pentru a o dezgropa pe artista decedată anul trecut : "A fost îngropată la repezeală în pământ. Ea nu iși dorea acest lucru".

Soțul cântăreței Cornelia Catanga a reușit să obțină acordul de a o dezgropa pe soția sa după ce a făcut mai multe demersuri în acest sens. Decedată anul trecut din cauza complicațiilor suferite în urma îmbolnăvirii cu Covi19, ea a fost îngropată în mare grabă, fără prea multe formalități, așa cum s-a întâmplat și cu ceilalți români care au decedat în timpul pandemiei de coronavirus. 

Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă.

A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Starscitat de EVZ.

Îndrăgita cântareață de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, s-a stins din viață vineri, 26 martie 2021 , la Spitalul Universitar din Capitală. Artista era infectată cu Covid-19 și a suferit un stop cardio-respirator. Mara Bănică a dat vestea morții și tot ea a mărturisit că Aurel Pădureanu nu are bani de înmormântare. Soțul artistei a cerut să i se facă legătura cu Gabriela Firea și Gigi Becali, pentru ajutor.

1. Cornelia C... (cornelia-catanga_84240300.jpg)

Cornelia Catanga: „Moartea de ne dă târcoale”

Tot atunci, Cornelia Catanga a mărturisit că a ajuns să creadă într-un „blestem”, dat fiind faptul că perioada grea prin care trecea familia ei părea că nu se mai termină.

„Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu şi m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu e o simplă coincidenţă. Am avut numai necazuri în ultima vreme”, mai spunea Cornelia Catanga. Citeste întreaga știre aici.

Cântăreața de muzică de petrecere s-a născut prematur la 7 luni și cântărea doar 850 de grame. ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus: ”Pentru neagra asta să se nenorocească sora mea?…”. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea”, mărturisea artista, la un post TV, potrivit sursei Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel