O fabrică de televizoare Sharp va fi folosită pentru a produce măști de protecție

Sharp plănuiește să fabrice măști de protecție la una dintre uzinele sale din Japonia.

Sharp plănuiește să fabrice măști de protecție la una dintre uzinele sale din Japonia, conform The Verge. Măsura vine ca răspuns la cererea creată de epidemia de coronavirus. Fabrica, care se află în Kameyama, produce, de obicei, ecrane LCD și asamblează televizoare.

Sharp va produce în jur de 150.000 pe zi, până la finalul lunii, iar în unele zile se va ajunge până la 500.000 de măști pe zi. Fabrica este un loc bun care să producă măști de protecție, fiindcă are standarde înalte de igienă. Sharp, care este deținută de Foxconn, nu s-a hotărât încă asupra prețului de vânzare și a schemei de distribuție.

Măștile din Japonia

(w670)

Măștile de protecție sunt comune în Japonia, fiind purtate mai ales iarna, când multă lume răcește. De când a început epidemia de COVID-19, măștile și alte bunuri precum hârtia igienică se găsesc tot mai rar, iar magazinele interzic, de obicei, cumpărarea mai multor unități simultan.

Organizația Mondială a Sănătății transmite că oamenii sănătoși ar trebui să poarte mască de protecție doar când au grijă de cineva care este suspect de coronavirus. Cu toate acestea, măștile devin utile pentru persoanele cu simptome, în combinație cu spălatul des pe mânini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel