Noul iubit al Sashei Obama este fiul unui actor de la Hollywood

Sursa Foto Instagram
Sursa Foto Instagram

Sasha Obama și Clifton Powell Jr. formează un cuplu. Fotografii au fost pe urmele lor și i-au surprins pe tinerii îndrăgostiți în cele mai simpatice imagini.

Iubitul Sashei Obama este fiul actorului Ray Clifton Powell, în vârstă de 66 de ani. Tânărul lucrează acum ca director comercial creând conținut pentru Nike și Peloton. El a fost, de asemenea, prieten apropiat cu Ian Alexander Jr., singurul fiu al Reginei King care și-a luat viața în mod tragic în ianuarie, la doar 25 de ani, potrivit Daily Mail.

 

Sasha Obama și Clifton Powell Jr. formează un cuplu

Se pare că cei doi s-au cunoscut după ce Sasha, în vârstă de 20 de ani, s-a mutat în Los Angeles în august anul trecut. Ea a abandonat studiile la Universitatea din Michigan și s-a înscris la un curs la USC.

Atât Sasha, cât și sora ei, Malia, în vârstă de 23 de ani, se află acum pe Coasta de Vest. Recent, fosta primă doamnă, Michelle Obama, a spus despre fiicele ei, în timpul unei apariții la Ellen Show: ”I-au iubit pe frații Jonas. Acum aduc acasă bărbați adulți. Înainte erau doar trupe pop. Acum au iubiți și vieți reale”.

În timp ce Malia se întâlnește cu britanicul Rory Farquharson de când l-a întâlnit la Harvard în 2017, relația lui Sasha este mult mai recentă.

La fel ca Farquharson, care a fost crescut într-o casă cu șase dormitoare de 2,2 milioane de dolari în Suffolk și a urmat o școală prestigioasă de rugby, Powell Jr s-a bucurat de un stil de viață luxos. Al doilea copil al lui Powell și al soției Kimberly Crooms, în vârstă de 58 de ani, are o soră mai mare, May, în vârstă de 29 de ani.

Deși tatăl său este actor, mama Kimberly este o femeie de afaceri de succes. Acesta conduce o firmă de design interior numită whateverUneed Designs. Deține și o companie de catering numită Chef Kim, care oferă pregătire personalizată a meselor și consultanță dietetică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 

Cu ce se ocupă Clifton Powell Jr. și de ce a renunțat la baschet

Powell Jr, care poartă numele de „Cliff” și „CP3”, a urmat liceul Village Christian din San Fernando Valley, o școală privată care percepe 28.340 de dolari pe an și oferă ”o educație creștină excelentă”. Școala se concentrează pe a face din religie o parte centrală a vieții elevilor: ”Este dorința noastră ca fiecare elev să ajungă într-un punct în care Hristos este în centrul vieții lor, influențând fiecare gând pe care îl are. Procedând astfel, ei vor fi pregătiți să răspândească Cuvântul Său și mai departe”.

După absolvire, Powell Jr. a primit o bursă de patru ani la Universitatea California din Santa Barbara pentru baschet. Tatăl său a fost foarte bucuros atunci. Ulterior, Powell Jr. s-a transferat din Santa Barbara la mai puțin de un an pentru a se concentra pe film.

Acesta iubește filmul și adoră să citească

Tânărul de 24 de ani nu a făcut niciodată un secret despre ambiția sa pentru o viață în afara sportului. Acesta a scris chiar și în biografia sa că spera la o carieră ca radiodifuzor.

De asemenea, a vorbit mereu despre dragostea lui pentru filme. Se pare că filmul biografic NWA Straight Outta Compton este filmul său preferat. Conform biografiei, distopicul lui Lois Lowry The Giver este cartea sa preferată. De când a părăsit facultatea, Powell Jr. s-a impus ca director comercial cu un site web care folosește vechea lui poreclă CP3 în titlu.

Acesta a creat conținut pentru Peloton și Nike. Un alt videoclip, numit Rookie Ratings, a fost realizat pentru Madden NFL 22, un joc video bazat pe National Football League.

Powell Jr. a cunoscut-o deja pe mama lui Sasha, Michelle, lucru la care a făcut referire în apariția sa la Ellen. Nu se știe dacă el l-a cunoscut încă pe tatăl ei, Barack Obama. Președintele Obama l-a cunoscut însă pe iubitul lui Malia, Rory. Acesta a stat la casa familiei din Washington D.C în timpul carantinei din 2020.

În timpul apariției la Ellen, Michelle, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre cât de mult îi plăcea să-și aibă fiicele acasă în timpul pandemiei, înainte de a le lăuda drept ”tinere uimitoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel