Nicole Scherzinger a dus o luptă "paralizantă" cu bulimia

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger, care a făcut parte din grupul Pussycat Dolls, a spus într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Cosmopolitan că s-a luptat cu bulimia la apogeul carierei sale şi că această tulburare alimentară a însemnat "o perioadă întunecată" a vieţii sale.

"Este o boală oribilă, paralizantă, şi a fost o perioadă întunecată pentru mine. Nu cred că a ştiut cineva din grupul sau din familia mea deoarece am ascuns bine acest lucru, mi-era atât de ruşine. Am ştiut că nu era ceva normal sau sănătos deoarece îmi făceam rău prin faptul că mâncam dezordonat. Era drogul meu, dependenţa mea. Este ca un cerc vicios nesfârşit", a spus Nicole Scherzinger pentru revista Cosmopolitan, conform contactmusic.com.

Cântăreaţa, în vârstă de 36 de ani, a declarat, totodată, că şi-a dat seama că suferea de o formă gravă de bulimie când a leşinat în timpul unui turneu.

"Începusem să îmi pierd vocea, nu puteam cânta la spectacole şi îmi amintesc că managerul meu m-a găsit leşinată pe podea, în Malta sau în sudul Franţei. M-am gândit că o să pierd tot ceea ce iubesc, dacă nu mă voi iubi pe mine însămi", a adăugat Nicole Scherzinger.

Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)". În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love".

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel