Nicole Cherry nu mai vrea copii. Ce a făcut-o să se răzgândească: "Lucrurile ar deveni mult mai complicate"

Sursa foto: Facebook Nicole Cherry
Sursa foto: Facebook Nicole Cherry

Nicole Cherry nu își mai dorește un al doilea copil, după Anastasia. Vedeta a spus clar de ce. 

Nicole Cherry își mai dorea un băiețel, dar se pare că planurile sale s-au mai schimbat. Artista a renunțat la această idee, cel puțin momentan, și se concentrează pe carieră și pe creșterea celei mici, Anastaia, alături de Florin Popa, soțul ei.

"Un copil are nevoie de mult timp"

 

"Anastasia (n.r – fetița vedetei) este bine, crește foarte repede. Extrem de repede aș putea să spun! Ne uimește de fiecare dată, este uau! Nu îmi mai doresc un copil. Vreau să fac acum tot ce mi-am propus pe plan muzical, să mă ocup foarte mult de cariera mea, de educația Anastasiei și să îi ofer ei tot timpul pe care îl am și de care ea are nevoie.

Un copil are nevoie de mult timp, pe lângă faptul că trebuie să te descurci tu ca părinte să îi oferi educația de care are nevoie. Este important să ai timp să gândești fiecare lucru pe care îl faci pentru el. Lucrurile ar deveni mult mai complicate dacă aș mai avea un copil”, a declarat Nicole Cherry pentru Click!.

"Prima parte a fost destul de grea, pentru că Anastasia a avut colici, însă am început acum să ne facem un program împreună, pentru că timpul ei a devenit și programul meu și cred că ne descurcăm din ce în ce mai bine. Mergem pe un drum foarte bun”, a mai spus artista.

"Este sprijinul și susținătorul meu cel mai mare"

"Florin mă ajută foarte mult. De multe ori, am spus că el este un tată exemplu, un tată pe care eu mi-l imaginam pentru copilul meu și pentru mine, deoarece este sprijinul și susținătorul meu cel mai mare. Florin gătește tot felul de rețete pe care le vede pe Instagram sau pe Tik-Tok și mă surprinde în felul acesta.

De obicei, suntem mereu plecați sau suntem cu Anastasia, nu avem timp, și de multe ori preferăm să comandăm ceva, pentru că este mult mai comod. Părinții mei sunt și ei prezenți în viața Anastasiei și sunt genul de bunici pe care cred că vrea orice copil să îi aibă”, a spus Nicole Cherry.

Vezi și: Nicole Cherry îşi mai doreşte un băieţel. Când va avea Anastasia un frăţior?

În urmă cu ceva timp, artista mărturisea ca mama sa este cea care are grijă de Anastasia, când ea sau soțul ei sunt ocupați, iar din când în când se mai ocupă și verișoara soțului ei.

"În weekend, o lăsăm la mama mea, pentru că eu sunt la concerte. Nu avem o bonă, mama mea se ocupă, iar din când în când ne mai ajută și verișoara lui Florin, atunci când poate. Viața de mămică e o postură care mă bucură extrem de tare. Mi-am dorit să fiu o mămică tânără și Doamne ajută că o am pe Anastasia și ne bucură în fiecare zi, atât pe mine, cât și pe membrii familiei", spunea cântărețata, porivit spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel