Nicole Cherry îşi mai doreşte un băieţel. Când va avea Anastasia un frăţior?

Foto: Facebook, Nicole Cherry
Foto: Facebook, Nicole Cherry

Nicole Cherry (23 de ani) este mămică cu normă întreagă! Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în anul 2021, iar, recent, a mărturisit că și-ar dori ca familia ei să se mărească. Cântăreața și-ar dori ca micuța Anastasia să aibă un frățior.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară anul trecut, în data de 27 noiembrie. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar micuța poartă numele de Anastasia. Artista în vârstă de 23 de ani își ține la curent prietenii virtuali cu lucrurile pe care le face zilnic, iar, recent, a și răspuns la o serie de întrebări din partea lor. În acest sens, Nicole Cherry a vorbit și despre cel de-al doilea copil. Artista își dorește ca familia să se mărească, însă nu prea curând, deoarece așteaptă ca micuța Anastasia să mai crească, scrie Cancan. „Clar, un băiețel! Să ne și iasă, dar nu acum. Mai așteptăm câțiva ani”, a răspuns Nicole pe Instastory.

Pe lângă această întrebare, Nicole Cherry a răspuns și la altele legate de fiica ei, Anastasia, în vârstă de 8 luni. În plus, artistei nu îi stă gândul la vreo vacanță, având în vedere faptul că are mult de muncă și trebuie să stea alături de fiica ei. „Momentan, nu mă pot gândi la o vacanță. În weekend sunt plecată la concerte, iar în tot timpul săptămânii am alte proiecte. Poate prin luna septembrie reușesc câteva zile…”, a mai spus ea.

Nicole Cherry e mamă de fetiță

În cadrul unui interviu, Nicole Cherry a vorbit despre primele sentimente pe care le-a avut atunci când și-a strâns copilul în brațe pentru prima oară. Cântăreața este foarte fericită că a devenit mămică pentru prima oară și împărtășește gândurile frumoase: ”La spital m-au făcut să mă simt minunat, au avut grijă de noi foarte frumos, dar sentimentul de acasă nu e nicăieri. Ne-am bucurat extrem de tare, erau aici și bunicii. Am fost primite acasă de familie, iar după zilele acelea chiar simțeam nevoia să fiu alături de ei. Momentul când am luat-o în brațe a fost unic, clar atunci te simți împlinită și invincibilă.  Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim asa apropiați”. Tânăra a mai spus cât de greu i-a fost în primele luni după naştere: "A fost greu, foarte greu. În perioada asta mi-am dat seama cât de rea sunt de somn, acum am descoperit, eu nu știam…băi, dar să nu dormi atâta, mamă, e greu tare”, a mărturisit Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni TV.

Cum s-a refăcut după prima sarcină

Deși în sarcină a luat câteva kilograme în plus, așa cum este și normal, cântăreața a reușit foarte rapid să le dea jos, astfel că în prezent a revenit la greutatea inițială, mai exact, 48 de kilograme. Nicole Cherry se bucură din plin de viața de familie alături de fetița sa și a lui Florin Popa, bărbatul cu care a decis să meargă pe acest drum. Cântăreața nu s-a căsătorit cu partenerul ei, dar a fost cerută de soție de către Florin chiar înainte de naștere. Răspunsul oferit de aceasta a fost DA. Momentan cei doi nu și-au făcut planuri de nuntă, însă se află și acest eveniment pe lista lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel