Urmărește emisiunea live


Nicolae Voiculeț și orchestra sa, concerte de nai la Vilnius și Riga

Maestrul Nicolae Voiculeț și orchestra sa vor susține două concerte extraordinare de nai la Vilnius, în Lituania, la 11 aprilie 2019 și, respectiv, la Riga, în Letonia, la 12 aprilie 2019.

Cele două concerte sunt organizate de Ambasada României în Lituania și Letonia în contextul președinției române a Consiliului Uniunii Europene.

Concertul de la Vilnius va avea loc la Centrul Toleranței din cadrul Muzeului Evreiesc de Stat Vilna Gaon, iar cel de la Riga în sala de spectacole a Comunității Evreiești din Letonia.

La cele două evenimente sunt invitaţi să participe membri ai guvernelor și ai parlamentelor din Lituania şi din Letonia, alți înalţi oficiali baltici, membri ai mediului academic și universitar, membrii corpului diplomatic din cele două țări, autorităţi locale, reprezentanţi ai mediului de afaceri, membrii comunităților românești și jurnalişti din cele două state baltice.

Cu acest prilej, domnul Dan Bălănescu, ambasadorul României în Lituania și Letonia, va face un scurt bilanț al primei jumătăți a președinției României la Consiliului Uniunii Europene și va vorbi despre evenimentele care urmează a avea loc la București și Bruxelles, dar și în cele două țări baltice, până la 30 iunie 2019.

Ultimul concert al maestrului Nicolae Voiculeț în Lituania a avut loc la 24 ianuarie 2014, cu prilejul sărbătoririi Unirii Principatelor Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel