Netflix testează mesaje de verificare pentru cei care nu sunt titulari ai abonamentului

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Platforma de streaming Netflix are peste 200 milioane utilizatori la nivel global, iar acum compania caută noi modalități prin care să oprească clienții din a-și împărți contul și parolele.

Conform The Verge, noua caracteristică a Netflix previne persoanele care nu sunt autorizate să folosească un cont de abonat. „Acest test este conceput să ne asigurăm că persoanele care au cont de Netflix sunt și autorizate să o facă”, a explicat un purtător de cuvânt. Astfel, dacă cineva care nu deține contul încearcă să folosească contul, deținătorul abonamentului va fi notificat și va trebui să autorizeze logarea.

Netflix caută să oprească în primul rând utilizarea frauduloasă a conturilor. În plus, dacă cineva a împărțit o vreme parola cu un prieten și apoi a decis să nu o mai facă va putea bloca accesul la cont. „Distribuirea parolelor este un lucru cu care trebuie să înveți să trăiești”, a spus CEO-ul Reed Hastings, în 2016. „Sunt atât de multe cazuri în care se împart cu adevărat conturile, ca atunci când împarți cu partenerul, cu copiii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel