EXCLUSIV  Multe avantaje pentru o ZODIE în 2022. Găsește casa visurilor sale și își schimbă locul de muncă

Foto Pexels
Foto Pexels

O zodie, în 2022, își va schimba modul de gândire.

„Vor fi momente în care stilul pragmatic și inflexibilitatea ta se vor topi. Dintr-o dată vei fi nevoit să îi vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi, să fii mai empatic și să îți dai seama că lumea aceasta este mare. Că este păcat să te limitezi doar la unele păreri și idei. Curiozitatea va fi arma ta secretă în 2022, referitoare la apropiați, la domeniile în care ești implicat, dar și la cum îți poți îmbunătăți modul în care transmiți mesaje. Vei comunica altfel cu frații și rudele cele mai apropiate. Acolo unde sunt certuri, poți trece peste. Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul. 2022 poate fi anul în care vorbești și scrii mai mult, vizitezi locuri noi, îți deschizi un blog sau un canal de youtube. Și cum tu întinerești pe măsură ce avansezi în vârstă, nu este cazul să te gândești că ești prea bătrân pentru a învâța ceva nou pentru că te înșeli.

În 2022 sunt favorizate schimbările de domiciliu. Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente.  

Între 11 mai-28 octombrie, vor apărea schimbări și la locul de muncă. Provocatoare în primă fază, mai ales pentru că te vor obliga să jonglezi altfel cu viața profesională versus viața personală”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Capricorn și cei cu ascendent în această zodie.

 

VEZI ȘI: O zodie se rupe de partener. I se schimbă destinul! Avantaje la partaj

 

 

Mai multe previziuni valabile pentru 2022, AICI!

 

Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea

„Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În toate direcţiile ne vom duce.

Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel