Monica Gabor, controlată de Mr. Pink. Ce viață duce în SUA

Monica Gabor se bucură în SUA de averea de peste trei miliarde de dolari a iubitului ei chinez, Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut ca “Mr. Pink”. Cu toate acestea, acesta nu are nimic pe numele ei, scrie Libertatea.

Aparent, viaţa Monicăi Gabor alături de “Mr. Pink” este una cât se poate de fericită, aceasta schimbând în doar trei ani nu mai puţin de patru maşini, toate Rolls Royce.

În prezent, ea conduce ultimul model al respectivei mărci, Wraith, un bolid cu două uşi, a cărui valoare se ridică la 300.000 de dolari.

Totodată, apartamentul din Century City, unde locieşte, este situat în unul dintre cele mai selecte cartiere din Los Angeles, a cărui chirie se ridică la peste 100.000 de dolari lunar. Locuinţa are peste 200 de metri pătraţi, este dotată cu un seif, mobilă foarte scumpă, canapele din piele, camere de luat vederi şi multe alte electrocasnice moderne.

Citeşte şi: Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor

Miliardarul îi controlează economiile

Cu toate acestea, după mai bine de trei ani de stat în SUA, Monica nu are niciun bun pe numele ei. Conturile nu sunt nici ele pline de bani, acestea fiind controlate, potrivit unei persoane apropiate vedetei, chiar de “Mr. Pink”, cel care ştie câţi dolari primeşte Monica la joburile pe care el însuşi i le oferă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel