Urmărește emisiunea live


Moment jenant pentru o cunoscută trupă rock

Revelion 2019
Revelion 2019

Membrii trupei rock Red Hot Chili Peppers au fost avut parte de un moment stânjenitor.

Membrii trupei au fost confundați de vameșii din Belarus cu formația Metallica. Pe lângă acest moment stânjenitor, membrii trupei au fost nevoiți să dea autografe pe CD-uri și poze cu formația heavy metal.

Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers, a fost cel care a făcut dezvăluirea, publicând o fotografie pe contul de Instagram în care este surprins în timp ce îşi scrie numele pe coperta unui album al trupei Metallica, potrivit Daily Mail.

"Am fost chemaţi în biroul funcţionarilor vamali într-un aeroport din Belarus şi am fost rugaţi să semnăm mai multe CD-uri şi fotografii ale trupei Metallica", a povestit Flea.

Rockerul american a precizat că atât el, cât şi ceilalţi membri ai trupei RHCP au încercat să le explice vameşilor din Belarus că s-a creat o confuzie, însă nu au reuşit să-i convingă: „Au insistat şi ne-au rugat să le semnăm oricum.“

Amuzat, Flea a adăugat: "Ce-i drept am cântat o dată alături de Metallica, iubesc această trupă oricum, însă nu sunt Robert Trujillo (actualul basist al trupei Metallica – n.red.)."

Red Hot Chili Peppers este un grup rock american înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel