Miting PSD. Deputat ALDE: A venit vremea decontului

ALDE
ALDE

Deputatul ALDE Marian Cucșa a transmis un mesaj dur înainte de mitingul PSD. 

”Manifestarea publică a opiniilor este un principiu de bază al unui stat democratic, în care dreptul la liberă exprimare funcționează. Pe 9 iunie, a venit în sfârșit vremea decontului pentru abuzurile care au avut loc în România ultimilor ani.

Așa cum am promis, guvernarea PSD – ALDE a început procesul de reformare al justiției, de asigurare a unei independențe reale a justiției din România. Acum, vinovații pentru toate excesele care s-au petrecut în România trebuie să plătească. Vrem să realizăm promisiunea pe care am făcut-o românilor încă din 2012: dreptate până la capăt! E momentul să punem capăt sistemului opresiv, statului paralel care a fost construit de Băsescu și de gașca din jurul său. Românii trebuie să spună într-un glas STOP abuzurilor, STOP interceptărilor abuzive și STOP dosarelor fraudate și cercetării oamenilor pe nedrept.

Anul 2018 are o însemnătate deosebită pentru poporul român, fiind anul în care celebrăm Centenarul Marii Uniri. Însă, tot 2018 este și anul în care am început reforma reală a sistemului de justiție în România, este anul în care protocoalele secrete au fost scoase la suprafață, în care am început destructurarea sistemului paralel. Pilonii sistemului corupt care a afectat România în ultimii mai bine de 10 ani au căzut rând, pe rând. Dacă nu mergem înainte, dacă nu facem reforma sistemului de justiție până la capăt, dacă nu ne asigurăm că avem o Românie puternică, o Românie în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt respectate, atunci răul împotriva căruia am luptat în toți acești ani se va întoarce. Nu cred că sunt români, chiar și printre cei care azi o protejează pe Kovesi, care vor să ne întoarcem în perioada Securității, a anilor în care oamenii erau luați de pe stradă doar pentru că erau împotriva sistemului.” a declarat deputatul ALDE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel