Misha și Connect-R scot hitul anului. Este inspirat din trecutul lor

La început de an, Misha și Connect-R lasă loc de interpretări lansând o piesă ce se vrea hitul anului, "Asul de inima albastră"!

Cei doi artiști, foști soț și soție, sunt acum la a două colaborare muzicală, Misha declarând că pur și simplu acum s-a ivit ocazia. Noul single li se potrivește mănușă, având versuri ce par a fi inspirate din trecutul lor că și cuplu.

"Este a două colaborare cu Relu, am mai avut o piesă cu el și cu DJ Sava, "Te strig". Piesa "Asul de inima albastră" este o melodie de dragoste, probabil mulți se vor regăși când o vor ascultă. Dacă vorbim de trecut pot să spun că la un moment dat al relației, m-aș fi regăsit în piesă, acum nu este însă cazul.

Piesa nu este neapărat despre noi, Marius China - managerul Sprint Music - a fost cel care ne-a recomandat acest feat și ne-a zis că ni s-ar potrivi. El ne-a propus să facem piesa asta împreună!", mărturisește Misha.

Dacă au simțit nevoia să facă acest feat acum sau nu, tot frumoasa artista răspunde provocării: "Eu și Relu (Connect-R) nu aveam în plan sau stabilită această colaborare. Pot spune că pur și simplu așa și acum s-a ivit ocazia. I-a plăcut și lui Relu piesa și am hotărât să o facem. Este o melodie bună, în care eu cred și îmi place super mult, atât ca mesaj cât și ca vibe, ca zona muzicală. În general, piesele mele nu sunt neapărat mai lente, de dragoste, ci mai ritmate. Cumva cred că mai lejere. Aceasta a fost adaptată pentru vocea mea și a ieșit varianta inițială. E prima dată când am lucrat cu cei de la Famous Production, în studio la Randy, și mi-a plăcut foarte mult, sper să mai colaborăm și pe viitor, sunt super profi.

Este o întreagă echipa care a lucrat la noul single, "Asul de inima albastră", după cum urmează: (compozitor) Stoica Mario, Irina Cupco (textier), Claudia Ligia Suteu (textier) și Relu Ștefan Mihalache (Connect-R) - textier, orchestrație Stoica Mario, Stana Lucian, Alin Ilieș, piesă compusă și produsă în studiourile Famous Production", a mai adăugat Misha.

Ascultă piesa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel