Mișcarea Food Revolution, inițiată de Jamie Oliver, ajunge în România

jamie-oliver-food-revolution
jamie-oliver-food-revolution

Pasiunea pentru mâncare l-a determinat pe Jamie Oliver să inițieze o campanie prin care să îndrepte oamenii către obiceiul sănătos de a găti. ”Food Revolution” este campania bucătarului prin care încearcă să atenționeze oamenii cu privire la o alimentație necorespunzătoare

Mișcarea Food Revolution, inițiată de Jamie Oliver, în care arta de a spune poveşti este împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă, ajunge și în România, cu evenimentul ”Micii bucătari”, care va avea loc în Capitală, pe 18 august, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Atelierul își propune să atragă copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani care vor asculta o poveste antrenantă și vor învăţâța să prepare, inspirați de rețetele lui Jamie Oliver, un iaurt de bivoliță cu fructe de pădure și miere proaspăt scoasă din stup.

 Food Revolution România își propune să încurajeze o alimentație corectă de la cele mai fragede vârste, prin seria de evenimente ”Micii bucătari”, în care arta de a spune povești va fi împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă. Intrarea este liberă, iar numărul maxim de familii care pot participa la eveniment este limitat, tocmai de aceea participarea se face pe bază de rezervare. Faimosul bucătar Jamie Oliver, protagonist al unor numeroase show-uri TV culinare, a început campania ”Food Revolution” pentru a lupta cu obezitatea din școlile americane, după succesul înregistrat în Marea Britanie prin ”Ministry of Food”, cea mai amplă campanie națională de încurajare a oamenilor să renunțe la mâncarea de tip fast food și să se întoarcă la obiceiul sănătos de a găti.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel