Mirela Vaida: Am avut acel șoc

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida este însărcinată cu cel de al treilea copil, motiv pentru care a ales să se retragă din televiziune.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Mirela Vaida a declarat că se simte mai bine ca niciodată și că sarcina nu-i creează probleme.

Mai mult, Mirela Vaida nu exclude posibilitatea retragerii din carieră, pentru a se ocupa de creșterea copiilor, vedeta afirmând că totul vine natural.

"Nu simt că fac ceva wow. Am făcut-o și pe asta, să o bifez. Ele vin natural. A fi mamă și a avea o carieră în orice domeniu pe care ți-l alegi tu...ești din prima o femeie de succes.

VEZI ȘI Mirela Vaida, pățanie în supermarket: M-au fraierit

Întrebată de un reporter Antena Stars dacă s-a gândit vreodată să renunțe la carieră, pentru a sta cu copiii, Vaida a răspuns: "Nu, dar să știi că lucrurile vin natural. De exemplu, eu acum nu mai am emisiune de vreo lună. Inițial, am avut acel șoc de a rămâne din activitate în neactivitate și a te întreba ce faci, pentru că adrenalina ardea. Dar vreau să spun că am o viață foarte plină, foarte activă și nu-mi dau seama când se termină ziua. Mă uit la ceas, nu știu când trec orele. Acum fac mai multe lucruri pe care înainte nu le făceam și pe care poate nici nu le vedeam.

Copiii sunt încântați pentru că mă găsesc acasă, când vin de la grădiniță sau mă duc eu și-I iau și li se pare așa wow. Suntem tot timpul împreună, dormim împreună. Și le place. Dar chestia asta da și o ușoară dependență."

Detalii despre sarcină


"Am o sarcină fără probleme. Mulțumesc lui Dumnezeu. Așa sper să fie toate sarcinile. Dintre toate trei sarcini, la asta mi se pare că sunt cel mai ok. Nu mă încurcă cu nimic sarcina. Noroc că mă mai duc la ecograf și-mi spune că bebelușul e bine, crește, ia în greutate. Pe bune? Nici nu știam că mai e acolo", a mai spus Mirela Vaida.

CITEȘTE ȘI Mirela Vaida, decizie fermă. Pleacă de acasă: "M-am săturat"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel