Ministrul Culturii a discutat cu reprezentanţii Operei Naţionale despre angajarea de dansatori sau deblocarea lucrărilor de reabilitare

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, a efectuat, miercuri, o vizită la Opera Naţională din Bucureşti, prilej cu care au fost căutate soluţii pentru problemele stringente cu care se confruntă instituţia, printre care angajarea de dansatori sau deblocarea lucrărilor de reabilitare a clădirii.

"Întâlnirea s-a axat pe identificarea unor soluţii pentru problemele stringente cu care se confruntă Opera Naţională din Bucureşti, cum ar fi angajarea unui nou suflu de dansatori pentru revitalizarea scenei baletului sau deblocarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Operei", potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Culturii.

Potrivit sursei citate, alături de echipa Operei Naţionale, ministrul a vizitat spaţiile nefinalizate din cadrul proiectului de reabilitare, Breaz asigurând că vor fi identificate soluţii pentru deblocarea lucrărilor.

"Mai mult, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale a felicitat actuala conducere pentru spectacolele valoroase ce se vor juca cu casa închisă până la finalul acestui an", mai informează MCIN.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24