Milioane de utilizatori WhatsApp ar putea fi taxați. Există o modalitate simplă de a evita să fii pus la plată

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Milioane de utilizatori  WhatsApp ar putea fi taxați. Află în articol mai multe detalii.

Milioane de utilizatori WhatsApp s-ar putea confrunta cu o nouă taxă șoc în acest an, dar poate fi evitată dacă acționați acum. La sfârșitul anului trecut, Google a făcut un anunț major, confirmând că, de la începutul anului 2024, toți utilizatorii de Android vor vedea că backup-urile WhatsApp vor fi luate în considerare pentru stocarea lor totală în cloud, scrie Mirror.

În acest moment, WhatsApp este complet separat, ceea ce înseamnă că puteți păstra mii de mesaje și imagini fără a vă folosi spațiul Google, dar acest lucru este pe cale să se schimbe.

"Ca o atenționare importantă, copiile de rezervă WhatsApp pe Android vor începe în curând să conteze în limita de stocare în cloud a contului Google, similar cu modul în care sunt gestionate copiile de rezervă WhatsApp pe alte platforme mobile. Această schimbare va începe mai întâi să fie implementată pentru utilizatorii WhatsApp Beta începând cu decembrie 2023, apoi treptat pentru toți utilizatorii WhatsApp pe Android, începând cu începutul anului viitor", este anunțul  Google.

Cât ar putea costa

Google oferă în prezent 15 GB de date gratuit, dar de îndată ce atingeți această limită, trebuie să plătiți. Deci, cât te va costa acest lucru și cum îl poți evita?

Google are o serie de planuri disponibile, inclusiv 100 GB de stocare pentru 2,31 EUR pe lună sau 2,89 EUR pe lună dacă doriți să dublați acest lucru la 200 GB, potrivit sursei citate.

Există, de asemenea, planul suprem de 2TB, care costă 9,28 EUR și este potrivit pentru cei care doresc să păstreze online nenumărate videoclipuri 4K și imagini de înaltă rezoluție stocate în cloud.

 Există o modalitate simplă de a evita să fii pus la plată

Dacă nu doriți să plătiți, dar nici nu doriți să pierdeți copiile de rezervă WhatsApp, atunci modalitatea simplă de a opri taxele este să vă asigurați că ștergeți toate fișierele, fotografiile și videoclipurile vechi din contul dvs. Google. Eliberarea spațiului acum va însemna că nu veți fi lovit de penalizare atunci când intră în vigoare noile termeni și condiții.

"Copii de rezervă WhatsApp pe Android vor continua să funcționeze, atâta timp cât aveți spațiu disponibil în spațiul de stocare al Contului dvs. Google. Dacă atingeți limita de stocare, va trebui să eliberați spațiu pentru a relua backup-urile, eliminând elementele de care nu aveți nevoie", a precizat Google.

S-ar putea întâmpla la mijlocul iernii, dar curățirea telefonului acum v-ar putea ajuta să economisiți niște bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel