Mihai Trăistariu, manea compusă de Costi Ioniță: Nu mai am nicio jenă! Să rupem tot!

Sursa foto: Facebook Mihai Trăstariu
Sursa foto: Facebook Mihai Trăstariu

Mihai Trăstariu a anunțat că se lansează în lumea manelelor. Artistul i-a cerut lui Costi Ioniță să-i facă o melodie.

”Am vorbit acum două zile cu Costi Ioniță. I-am dat mesaj și i-am zis: ”Să-mi faci o manea, te rog frumos!” și a zis că nu crede așa ceva. Nu mai am nicio jenă. I-am zis lui Costi să o pregătească și după 1 septembrie o facem, acum sunt încărcat și nu pot merge la București. I-am zis și că dacă el consideră că trebui conbinat cu cineva, atunci vorbim cu Florin Salam, Minune, cu Guță, nu mai contează cu cine, manelist de top să fie. Să rupem tot! Nu am nicio problemă. Eu am trei manele pe YouTube, dar nu le-am cântat, doar am înregsitrat. El m-a descoperit, și-a dat seama că am o voce specială și acum de ce nu”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

"Alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite"

De asemenea, Mihai Trăistariu a povestit că a avut o iubită care era o fană înfocată a lui Dorian Popa. Se pare că tânăra se uita constant la clipuri cu vlogger-ul pe YouTube, neglijându-l, lucru care a dus la despărțire.

"Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații. Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine. Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a povestit Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Vezi și: Roxen, reprezentanta României la Eurovision: Sunt băiat în corp de fată

De ce nu s-a însurat Mihai Trăistariu până acum

"N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc... nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mari. Eu la 40, ele la 20. Nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, spunea Mihai Trăistariu, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

"Nu vreau s-o mai întrețin"

"Nu vreau s-o mai întrețin, că spuneam că am avut numai puștoaice. Nu-mi place să întrețin o fată, adică să fie doar o studentă care vine acasă și vrea la cluburi... Eu nu le-am dat bani oricum. Nu le-am învățat să le dau bani de buzunar niciodată. Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux. La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă. Ele au griji în plus, că se face păr pe jos. Ele când vin în viața mea realizează că sunt sarcini. E de căutat. Decât să ajungi la divorț, cauți mai mult”, a conchis artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel