Mihai Trăistariu: Am sărit și eu calul de câteva ori/Lumea e interesată când e ceva rău

Mihai Trăistariu: Am sărit și eu calul de câteva ori/Lumea e interesată când e ceva rău
Mihai Trăistariu: Am sărit și eu calul de câteva ori/Lumea e interesată când e ceva rău

Mihai Trăistariu are o carieră în industria muzicală de peste 25 de ani. Acesta ne-a vorbit despre postările extravagante și controversate pe care le mai face uneori pe rețelele de socializare, dar și despre scopul lor și ce se ascunde în spatele acestora.

"Am sărit și eu calul de câteva ori, pentru a atrage atenția presei. Când simțeam că intru într-un con de umbră, mi le gândeam. Și vorbitul negativ despre tine te poate aduce în față și după aceea te cureți tu cumva. Eu având vocea și studii, am 3 facultăți cu burse de merit, atunci lumea mă iartă.

M-am împrietenit cu toți jurnaliștii, din mers, fără să-mi propun asta. Trebuie să rezistăm, iar altfel nu reziști, acum concurența e prea mare. M-am certat și cu fratele meu, mereu îmi zice să nu mai zic chestii, are dreptate într-un fel, știu. Frumos e să speli rufele în familie, dar eu mă folosesc să-i fac și lui reclamă, că e pictor și poate mai vinde două tablouri și nu-mi mai cere bani că m-am săturat, îmi cere doar mie, și să mai fac o știre despre mine.

Lumea e interesată când e ceva rău, când am zis de bine, că am școala de muzică, chiar mă certau profesorii mei că de școală nu se scrie, știu, dacă o să ia foc școala sigur o să se scrie, Doamne ferește!", a explicat Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Interviul integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel