Mihai Radu de la Cațavencii își lansează romanul de debut

Moment emoționant, miercuri, 26 martie, la ora 18.00, la Clubul Țăranului (Kiseleff nr. 3, București), pentru jurnalistul Mihai Radu de la săptămânalul Cațavencii. Acesta își va lansa primul său roman, intitulat "Sebastian, ceilalți și-un câine", apărut de curând la Editura Polirom, în colecția „Ego. Proza", și în format electronic.

 

La evenimentul de lansare al cărții "Sebastian, ceilalți și-un câine", recomandată de Radio Guerilla și Cațavencii, au fost invitați Cristian Teodorescu, Florin Iaru și Bogdan-Alexandru Stanescu.

Sebastian este burlac, funcționar la primărie, scriitor aspirant și potențial infractor. Grațiela e mamă, sotie înșelată, prezentatoare TV și încearcă o afacere în agricultura eco. Viețile celor doi se intersectează de mai multe ori, în cele mai neașteptate moduri, dar între ei nu pare să se înfiripe o relație cu adevărat serioasă. El este prins între problemele cu legea, un tată singur și morocanos, un cățel bolnav pe care nici măcar nu și l-a dorit și pornirea aproape compulsivă de a analiza orice detaliu din viața lui, ajungând deseori la concluzii absurde. Ea își împarte cu greu timpul între carieră și fiică, încercând în același timp să uite o căsnicie în ruine, ceea ce se va dovedi foarte dificil. Poveștile lor, împreună cu cele ale părinților, ale prietenilor și ale colegilor se reunesc în Sebastian, ceilalți și-un câine, o carte despre temerile personale care trebuie să fie depășite, despre aspirații și nereușite, despre dragostea neîmplinită și viața reală ce nu se potrivește niciodată cu fanteziile tinereții.

Mihai Radu, în vârstă de 36 de ani, este absolvent al Facultății de Filosofie a Universității „Al.I. Cuza" din Iași, iar în 2013 a publicat, împreună cu Simona Tache, cartea "Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.

"Sebastian, ceilalți și-un câine" a fost publicată în colecția „Ego. Proza, coordonată de Lucian Dan Teodorovici. Lansată în urmă cu 10 ani de Editura Polirom, colecția „Ego. Proza propune cititorilor cât mai mulți scriitori tineri, prozatori capabili să-și convingă publicul că nu sunt cu nimic mai prejos decit autorii consacrați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel