Mihai Mitoșeru, divorț. Legătura neștiută cu Oana Zăvoranu: "M-am combinat ca să-l oftic"

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

Mihai Mitoșeru a șocat showbiz-ul românesc, după anunțul că divorțează de Noemi, femeia lângă care a trăit 13 ani. Puțină lume știe de legătura lui Mihai cu Oana Zăvoranu. 

Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu acum mulți ani, relație confirmată de amândoi la un post de televiziune. Însă asta nu este tot! Oana Zăvoranu s-ar fi combinat apoi cu Pepe, ca să-l facă pe Mihai gelos. 

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila", a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars. „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai", a mai spus actrița din telenovela Sacrificiul, scrie libertatea.ro.

Mitoșeru a răbufnit pe Facebook


Recent, Mihai Mitoșeru a răbufnit pe Facebook, unde a dezvăluit că relația lui cu Noemi a luat sfârșit. Acesta a spus că este nemulțumit de comportamentul lui Noemi din ultima perioadă. 

„După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!", a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

„Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?", a mai scris Mitoșeru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel