Mihai Constantinescu a murit. Viața îndrăgitului cântăreț. Cine l-a marcat

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost un solist foarte popular și iubit de public, în special al anilor '70-'80.

"Sus în deal", "Maria", "O lume minunată", "Iubiţi şi câinii vagabonzi" sunt doar câteva dintre melodiile lui Mihai Constantinescu, pe care le fredonăm şi azi, indiferent de generaţie.

A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din V.Europei. În 2002, luna mai, primește Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare ”O zi printre stele” din partea Ministerului Culturii și Cultelor. În 2002, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România îi editează un caiet de cântece selectate din șlagărele lansate în trei decenii.

Discografie:

Fluturele-1970, Un zambet o floare-1972, Mihai Constantinescu-1980, Speranta si vis-1982, Hei, copilarie-1983, Mihai Constantinescu-1985, Sunt un om obisnuit-1987, Caut iubire-1990, La est si vest de Prut (cu Anastasia Lazariuc)-1991, Adio tristete (cu Anastasia Lazariuc)-1993, Maria-1994, Anotimpurile-1996, O lume minunata-1999, Samba, samba-2000, Best of (4 vol.)-2010

Premiile carierei muzicale:

Premiul III la Festivalul Slagarelor de la Dresda, cu piesa 'Am visat' (interpreta Corina Chiriac)-1975
Premiul I la emisiunea-concurs 'Slagare in devenire'-1981
Diploma de Onoare in cadrul Galei Muzicii Usoare 'O zi printre stele', primita din partea Ministerului Culturii si Cultelor-2002

Femeile din viața lui Mihai Constantinescu

Ultima femeie din viața lui Mihai Constantinescu este Simona Secrier (47), cu care s-a iubit timp de 23 de ani. Secrier una dintre fostele membre ale trupei Etno. Alături de colega sa de trupă, Silvia Stanciu, şi de Radu Ile, Simona a scos două albume de muzică etno-dance. Simona și Mihai Constantinescu au ajuns în fața altarului în anul 2017.

O altă femeie din viața lui Mihai Constantinescu este Anastazia Lazariuc. Cei doi au trăit 10 ani de iubire discretă, în care Anastasia Lazariuc s-a bucurat de puţinele clipe în care era alături de Mihai Constantinescu. Neînţelegerile au început să apară din cauza carierei, iar cântăreața a decis să pună capăt relaţiei.

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Mihaela. Au divorțat în anul 2003, însă au rămas cei mai buni prieteni, iar fosta soție i-a păstrat chiar și numele celebrului artist.

Vezi și: Mihai Constantinescu, în spital. Radu Tudor, apel făcut la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel